Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]

Post autor: Dzima »

Nie, jej mu nie wolno brać za zwierzynę, a nawet podejrzewam, że tak łatwo by się ta wredota nie dała :laugh: to raczej kot stara się jej unikać, a nie odwrotnie :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dzima pisze: Np. erytrytol rozpuszczałyśmy 3 dni! a mannitol "tylko" 10,5h :roll:
Takie pytanko...Czy wy siedziałyście tyle czasu i pilnowałyście czy już się rozpuściło? :think: Bo jakoś sobie tego nie wyobrażam :szczerbaty:
Dzima pisze:Obrazek
Ten garaż jest tak duży, że w pierwszej chwili myślałam, że to Mańka :lol: Szkatuła chyba tak szybko z niego nie wyrośnie :102:

PS a Szkatułcia ile kłaków gubi :neener: Chyba wiosnę poczuła za oknem i zaraz będzie się drzeć żebyś jej trawę przyniosła :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

martuś pisze:
Dzima pisze: Np. erytrytol rozpuszczałyśmy 3 dni! a mannitol "tylko" 10,5h :roll:
Takie pytanko...Czy wy siedziałyście tyle czasu i pilnowałyście czy już się rozpuściło? :think: Bo jakoś sobie tego nie wyobrażam :szczerbaty:
Z przerwą na spanie :lol: Pierwszego dnia seria trwała 12,5h potem 9h i ostatni dzień króciutko tylko 6,5h :szczerbaty:
Nigdy przez 3,5 roku studiów nie spędziłyśmy tyle czasu w laboratorium :laugh: Zawsze byłyśmy najszybszym zespołem, jak coś na zajęciach nie wychodziło to się nie przemęczałyśmy tylko "ujęło się we wnioskach", a tu jednak trzeba było zrobić dokładnie :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Szkatuła dostała dzisiaj bana na wychodzenie z klatki!! :nono:
Menda przegryzła mi kabel od ładowarki :evil: ma szczęście, że udało mi się usunąć izolację i skręcić te druciki, jakoś działa...
"Trust me i'm an engineer" Obrazek
Pyrka
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dlaczego ukarałaś świnkę za to, że pewnie chciała Ci pomóc? Jestem pewna, że chciała, żeby to coś na drugim końcu kabelka szybciej się naładowało!(chyba, że był to telefon. wtedy jest jeszcze inna opcja - dajesz za mało pietruchy i Szkatułka chciała zgłosić to do Animalsa albo TOZ-u)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Na szczęście nie była podłączona, po prostu zwisała za tapczan, małpa jedna :angry:
Pyrka
Madzior

Post autor: Madzior »

:D Jedna z moich odgryzła kabel od słuchawek odpowiadający za mikrofon ;)
maleńka

Post autor: maleńka »

Chyba też moim laskom kupię ten garaż za jakiś czas :) Myślałam że tylko moim tyle włosów leci a tu się okazuje że nie tylko moje takie " pechowe " :szczerbaty:
zieloneczka

Post autor: zieloneczka »

Obrazek
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Szkatuła, coś Ty kurde narobiła! :nono: :laugh: http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,S ... aid=511ea9
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”