tak kupiłam za duzy i poskładałam boki więc powstała megakuwetaDzima pisze:Fajny pomysłA z czego jest ten wybieg/zagroda zrobiona? Polipropylen?
Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
Re: Zdjęcia naszych klatek
karolinaa pisze:Sylwia, tak właśnie świnki powinny mieszkać: wielki kojec z wyjściem na pokójŚwietnie im to wszystko urządziłaś! Nie wyobrażam sobie, żeby mogły trafić lepiej
Zwłaszcza, że to jasie-wędrowniczki
Załóż im koniecznie wątek w dziale "moje świnki"
Teraz to Zuzia zrobiła się wieksza wędrowniczka, Jaś to codziennie rano ma jogging wogół pokoju śmiga z 15 min dookoła. Teraz nie wyobrażam sobie że mogłabym je trzymac w klatce tu maja swój kąt i czują się bezpiecznie.
Myslałam juz nad założeniem wątku, muszę usiąść i jakos go napisać

Karola na Twoje życzenie

A my mamy taki domek http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic ... 997#p72997 wklejam linka żeby nie walać forum zdjęciami a tam możecie sobie obejrzeć wszystkie zdjęcia
Jak tak oglądam Wasze klatki to widzę, że sporo z Was używa kuwety, a w pozostałej części klatki jest czysto. Jak to zrobiłyście? Ja nie mogę nauczyć Pieszczocha, żeby załatwiał się w jednym miejscu...
ja w miejscu toalety na nowy zwirek zawsze kładę troche starego zasikanego, wtedy czują zapach i wiedza gdzie robic

też próbowałam przekładać w jedno miejsce, ale to póki co nic nie daje...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Świnka musi sama zacząć (czyli chcieć
) robić w jedno miejsce i dopiero wtedy warto postawić tam kuwetę, innego pomysłu nie mam.

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

A królestwo Bobczysława wygląda tak

Zrobiony wybieg obok klatki też jest cały czas otwarty
No i odnośnie kaloryferów, to u mnie są wyłączone, bo jest kominek

Zrobiony wybieg obok klatki też jest cały czas otwarty

No i odnośnie kaloryferów, to u mnie są wyłączone, bo jest kominek
Ale wypas!!!
Nic, tylko być świnką i mieszkać u Ciebie!!!
Nic, tylko być świnką i mieszkać u Ciebie!!!