Brownie i Shaggy [Kraków] do adopcji

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
justynuszek
Miejscowość: Sosnowiec
Kontakt:

Re: Samce Brownie i Shaggy [ŚWIĘTOCHŁOWICE]

Post autor: justynuszek »

Jacy śliczny :love: Browie :love: I to spojrzenie Shaggusia na domku :love:
Jeśli się dogadują to ja bym ich nie rozdzielała ;)
Zgodni świnkochłopcy to skarb :D

Obrazek
Leon po solarium :laugh:
Obrazek Obrazek
zamówienia kalendarzy i gadżetów SPŚM: zamowienia@forum.swinkimorskie.eu
anulka203

Post autor: anulka203 »

Niestety nie kazda lubi miec towarzystwo... Moja kiki nie potrafi z kims dzielic klatki...co prawda pol roku mieszkala z druga samiczka na poczatku sie gryzly pozniej niby bylo ok ale byla taka smutna jak tylko wyciagalam laile z klatki to kiki byla szczesliwa. Takze jedna swinke musialam dac do tesciowej. Widac kazda ma swoj charakterek:)
Morumotto

Post autor: Morumotto »

Jeśli chodzi o swinkowe dziewczynki to też mam samiczke która nie lubi towarzystwa. Znam ten ból :)
anulka203

A jakiego weta możesz polecić w świetochłowicach?
Morumotto

Żadnego. Jeżdżę na razie do rudy, ale nie powiem żebym była jakoś szczegółnie zadowolona.
hanel3

Post autor: hanel3 »

Ja mogę polecić lecznicę w Rudzie Śl. w dzielnicy Wirek nie wiem czy mogę wpisac nazwę?? jest tam 3 lekarzy w tym 1 chirurg wet. na dodatek po kursie dla zwierząt egzotycznych kastrował mojego świniaka i widać ,że zna się na prośkach z mojego punktu widzenia, poza tym leczę tam też mojego psa, który ma już 13 lat więc troszkę weterynarzy w okolicy poznalismy i tych jak na razie mogę polecić
anulka203

ja dzis bylam ze swinka u wet. na chropaczowie na gorce bo tu mam najblizej a i tak nikt mi zadnego innego nie polecal i ci powiem,ze jestem zadowolona:)
jusstyna85

Post autor: jusstyna85 »

hanel3 pisze:Ja mogę polecić lecznicę w Rudzie Śl. w dzielnicy Wirek nie wiem czy mogę wpisac nazwę?? jest tam 3 lekarzy w tym 1 chirurg wet. na dodatek po kursie dla zwierząt egzotycznych kastrował mojego świniaka i widać ,że zna się na prośkach z mojego punktu widzenia, poza tym leczę tam też mojego psa, który ma już 13 lat więc troszkę weterynarzy w okolicy poznalismy i tych jak na razie mogę polecić
A ja nie polecam, dali zbyt dużą dawke antybiotyku śwince i nawet nie zbadali jej...

Znalazłam wątek, dziękuje za uratowanie świnek...pójdą do adopcji razem?
Morumotto

Niekoniecznie. Przynajmniej z mojego punktu widzenia. Ważne żeby miały towarzystwo, ale są młodzi, więc niekoniecznie swoje.

Wnioski po wspólnych wybiegach z moimi dwoma samcami:
Brownie mógłby iść sam do adopcji, to taki kolankowiec trochę, tylko potrzebuje duuuużo uwagi i sam tez dba o to by mu ją poświęcać. Często oddala się od stada, chętnie bierze się na ręce, podchodzi do krat za każdym razem gdy się zbliżam.
Shaggy absolutnie i bezdyskusyjnie musi mieć kolegę. Jest bardzo przestraszony i czułby się fatalnie gdyby był sam. Na wybiegu raczej dogaduje się z chłopakami i często chowa za Zbyszka.
Morumotto

CZAS NA NOWE FOTKI :)

Na dobry początek wspólne szamanko
Obrazek

Przy każdej możliwej okazji Brownie spogląda przez okienko, czy aby może wyjść, lub ewentualnie załapie się na kolejny posiłek
Obrazek

Gdy położyć klatkę na ziemi, Brownie i Shaggy delikatnie zachęceni przez Zbyszka i Wyłupka przeczesują pokój w poszukiwaniu nowych przygód
Obrazek

Czasem integracja przybiera nieoczekiwany obrót ... i tworzy się wieża integracyjna
Obrazek

A kiedy mamy już dosyć innych świnek ... zawsze znajdzie się dla Browniego miejsce pod kaloryferem
Obrazek

CZY KTOŚ PRZYGARNIE CHŁOPCÓW?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”