Urwis i Sprytek już w domku. :))
Moderator: silje
- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Re: Urwis i Sprytek wypatrują domku[Mrągowo] rezerw.
Na razie Sprytek bierze leki dalej,w piątek ewentualnie w sobotę rano znowu kontrola moczu i wtedy zapadnie decyzja ,czy może jechać.Jestem jednak dobrej myśli. 

To trzymam za małego kciuki i czekam na decyzję.
W sobotę ma być cieplej niż obecna aura więc niech się chłopak mobilizuje.
Jutro wrzucę zdjęcia klateczki w wersji pierwszej. Bo czekamy jeszcze na rękodzieła dziewczyn,
P.S. Ale się cieszę,że już niedługo poznamy się z chlopakami

W sobotę ma być cieplej niż obecna aura więc niech się chłopak mobilizuje.
Jutro wrzucę zdjęcia klateczki w wersji pierwszej. Bo czekamy jeszcze na rękodzieła dziewczyn,
P.S. Ale się cieszę,że już niedługo poznamy się z chlopakami

Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, 21:39 przez liwus, łącznie zmieniany 1 raz.
Mysz dzisiaj chyba w jednym sklepie medycznym widziałam takie podklady higieniczne. A dlatego pisze chyba bo ten sklep w tym samym budynku jest co ja pracuję i tak mi mignęlo kątem oka. Takie rolki stojące
Jutro w wolnej chwili podejdę i sprawdzę czy to jest to ,a jeśli tak to kupię dla siebie i dla Was.

- Mysz
- Kontakt:
Dzisiaj oczywiście o podkładach zapomniałam. Ale jutro trochę luzu będę miala to zajdę tam.
Jak tam samopoczucie chłopaków?
A to wersja wstępna klateczki:

nieco wnętrza:

i widok z dali :

Oczywiście M twierdzi , że chłopaki pożrą klocki. No ale zobaczymy jak się będą dobierać to zabierzemy. A póki nie dojdzie wystrój od Eli to niech mają urozmaicenie.
Jak tam samopoczucie chłopaków?
A to wersja wstępna klateczki:

nieco wnętrza:

i widok z dali :

Oczywiście M twierdzi , że chłopaki pożrą klocki. No ale zobaczymy jak się będą dobierać to zabierzemy. A póki nie dojdzie wystrój od Eli to niech mają urozmaicenie.
- Mysz
- Kontakt:
Całkiem przyjemne mieszkanko...chłopcy nie będą mieli nic przeciwko klockom i myślę,że ich nie pożrą.U mnie mają domeczek z plastikowej skrzyneczki i nie ruszają jej. 

To sie ciesze
Czekam na wiesci odnosnie zdrowia Sprytka i zgody na transport
Mam nadzieje,ze bedzie zgoda i uda sie transport np. w sobote.

Czekam na wiesci odnosnie zdrowia Sprytka i zgody na transport

W sklepie byłam, ale tej maty w rolce nie kupiłam, bo pani miała tylko wymiar 40x30cm ( czy jakoś tak) i stwierdziłam, że to nieco mało. W rolce jest 80szt takiego wymiaru. Kosztuje taka jedna rolka 11zl. Poszukam też w innych sklepach. Jak nie będzie innych, to kupię nam to na wypróbowanie.
Jak tam chłopaki? Pakują powoli walizki?
Jak tam chłopaki? Pakują powoli walizki?

- Mysz
- Kontakt:
Chłopaków tak rozsadza energia.Dzisiaj na czas sprzątania w klatce wsadziłam ich do miski,po 5 minutach patrzę,a Urwisa nie ma.Cwaniak wylazł z niej cichcem i przez 20 minut małego diabła szukałam.Okazało się,że siedział cichutko zaraz obok w pojemniku z sianem i smacznie sobie je chrupał.
To taki mały spryciarz i zastanawiam się czy czasem, to nie on powinien mieć na imię Sprytek. 

Może chciał się zabawić w chowanego
To dobrze , że są energiczni. Przynajmniej dzieciakom nie dadzą się złapać
Poza tym sianko jest o wiele atrakcyjniejsze od miski. Zobaczymy czy u nas też będą taki odważni

Poza tym sianko jest o wiele atrakcyjniejsze od miski. Zobaczymy czy u nas też będą taki odważni