Ale już wszystko wróciło do normy.
A my mamy nowy "sprzęt" od Eli i chcemy się nim jak najprędzej pochwalić

I wyszła nam dłuuuugaśna świnka

Dziewczynkom bardzo przypadły do gustu mega tunele:) Są naprawdę Mega

A tak się bawiły pod moją sofą:

To ostatnio ich ulubione miejsce na schowane się, ganianie się, bobcenie i siuranie oczywiście

A koty są już dorosłe. Nie w głowie im ganianie za prośkami. Zawsze tylko przyjdą, powąchają co to takiego śmiga im po podłodze i dalej ucinają sobie drzemkę
  A koty są już dorosłe. Nie w głowie im ganianie za prośkami. Zawsze tylko przyjdą, powąchają co to takiego śmiga im po podłodze i dalej ucinają sobie drzemkę 
 Takie pokręcone te korytarze, że mają gdzie się szukać
 Takie pokręcone te korytarze, że mają gdzie się szukać   Teraz musisz taki sprawić kociakom, bo już nie wiem czy bardziej interesujące są świnki czy tunel
  Teraz musisz taki sprawić kociakom, bo już nie wiem czy bardziej interesujące są świnki czy tunel  
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia hahaha... bobczyć:)
 hahaha... bobczyć:) moje kotki zachowują się tak samo nie wiem może one pilnują świń mając nadzieję że te zamienią się w myszy
  moje kotki zachowują się tak samo nie wiem może one pilnują świń mając nadzieję że te zamienią się w myszy  
 )
)