3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Oświęcim
- Kontakt:
Re: Stadko axxk bez Plamka :( nowe zdjcia 04.02
No wiecie nic dziwnego, że chciał go zgnieść. Biedny Śnieżek szukał u Stefka zainteresowania, a ten miał go w poważaniu i sobie leżingował, musiał jakoś się zemścić za brak zainteresowania i zwrócić na siebie uwagęaxxk pisze: Później Śniegi wyszedł zaczął interesować się wszechobecnym zapachem Stefana, wchodził pod jego norkę, na norkę, podrzucał głowa, szukał gdzie jest Stefan, a Stefan sobie leżingował i nie zwracał uwagi na nic. Troszkę się odezwał jak Śniegi siadł mu całym ciężarem na głowie

Boże spraw aby żaden z moich znajomych nie usiadł mi na głowie gdy będzie potrzebował zainteresowania 

no wiesz oplułam monitorolam pisze:Boże spraw aby żaden z moich znajomych nie usiadł mi na głowie gdy będzie potrzebował zainteresowania

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:

Ale czy to znaczy, że chłopcy już się nie zjadają na surowo?
wiesz na surowo nie mieli kontaktu ze sobą i różnie bywa z ich humorami.
wczoraj było ok ale przedwczoraj nie mogliśmy ich utrzymać na rękach bo tak sie stroszyli i wyrywali sie do siebie
to może ktoś chce zdjątko??

wczoraj było ok ale przedwczoraj nie mogliśmy ich utrzymać na rękach bo tak sie stroszyli i wyrywali sie do siebie
to może ktoś chce zdjątko??

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
zejdę.. zejdę..olam pisze:Boże spraw aby żaden z moich znajomych nie usiadł mi na głowie gdy będzie potrzebował zainteresowania

a na fotkach tak słodko łypią na siebie.. ehh..

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

kurcze Sonia nam spać nie daje. nie wiem o co jej chodzi ale nie śpi, nie może uleżeć spokojnie co chwile zrywa sie jeczy piszczy i histeryzuje ze chce na dwor, rozglada sie spanikowana co 3 minuty jak nie na dwor to na balkon.kurcze martwie sie bo nie wiem co jej jest. ona jest z tych piecuchow co wychodzi załatwia swoje potrzeby i wraca od razu a dzisiaj niechce wracac
Jej bidusia może coś z głową ....
Może sobie coś uroiła ... Jej bidulaaa
Może sobie coś uroiła ... Jej bidulaaa

Z Sonka już trochę lepiej, wtedy w nocy doszły jeszcze wymioty. Biedactwo cała noc jęczała i stekała. bała m się, że to nawrot trzustki.. ale na szczęście już do normy wraca wszystko,a Sonia wczoraj przez większość dnia odsypiała zarwana noc.
Teraz poszła na spacer do lasu a ja obiadek szykuje.
Jak już pisałam chcemy Soni skombinować jakieś towarzystwo, psiaka który ja rozrusza i zachęci do biegania i ćwiczenia mięśni lap dzięki temu.
Ona niewiele psów toleruje a małych nie cierpi.
W ramach testu przed chwilą przyjechała koleżanka ze szczeniaczkiem 7 tygodniowym Yorkiem. Mniejszy od świnki duuuużo
Sonia powąchała i zaczęła warczeć, szczerzyc się.. Kurcze myślałam, ze w stosunku do szczeniaków będzie jakaś troskliwa itp.
Teraz poszła na spacer do lasu a ja obiadek szykuje.
Jak już pisałam chcemy Soni skombinować jakieś towarzystwo, psiaka który ja rozrusza i zachęci do biegania i ćwiczenia mięśni lap dzięki temu.
Ona niewiele psów toleruje a małych nie cierpi.
W ramach testu przed chwilą przyjechała koleżanka ze szczeniaczkiem 7 tygodniowym Yorkiem. Mniejszy od świnki duuuużo