Moje kochane świnki (po)morskie..
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Moje kochane świnki (po)morskie :)
Mucha?
Tu jest mucha
- przy nosie Juniora.

Nie, no naprawdę on był bardzo maleńki. Ja- mając stado samców nigdy nie pomyślałam, że będę miała takiego warchlaczka.
Leszek w pierwszym momencie, jak zobaczył Juniora- to szukał u niego cycuszków
. Mam jeszcze gdzieś filmiki z łączenia i tam też widać tą ogromną różnicę w masie. No ale Jr do małych nie należy- ważył wtedy ponad 1200g. Ostatnio jednak trochę mi schudł, bo miał problemy zębowe..
Co do Gucia (ANYA- pytałaś)- dzisiejsza waga 1661g. A było więcej. Staram się chłopa odchudzić. Byłam nawet kiedyś z nim u weta. Pomyślałam, że trza się może za niego wziąć. Może zrobić jakieś badania
Jak wyjęłam zwierza na stół- pani doktor oniemiała. Obejrzała, obmacała, osłuchała. Zrobiła sobie z nim zdjęcie (
) i stwierdziła, że jest zdrowy. I że taka jego uroda.
Tu jest mucha

Nie, no naprawdę on był bardzo maleńki. Ja- mając stado samców nigdy nie pomyślałam, że będę miała takiego warchlaczka.
Leszek w pierwszym momencie, jak zobaczył Juniora- to szukał u niego cycuszków

Co do Gucia (ANYA- pytałaś)- dzisiejsza waga 1661g. A było więcej. Staram się chłopa odchudzić. Byłam nawet kiedyś z nim u weta. Pomyślałam, że trza się może za niego wziąć. Może zrobić jakieś badania

Jak wyjęłam zwierza na stół- pani doktor oniemiała. Obejrzała, obmacała, osłuchała. Zrobiła sobie z nim zdjęcie (

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Silje, czy po prostu wpuściłaś Leszka do Juniora? Czy robiłas jakieś przygotowania?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Najpierw zapoznałam ich w wannie. Rozłożyłam ręcznik, wrzuciłam trochę siana i wpuściłam świnki.porcella pisze:Silje, czy po prostu wpuściłaś Leszka do Juniora? Czy robiłas jakieś przygotowania?
No i zobacz,co się działo

http://www.youtube.com/watch?v=OJNRgJksUrI
http://www.youtube.com/watch?v=Kqan744avFU
Normalnie...cud

Aż pomyślałam, czy to aby na pewno samczyk.
Skoro wszystko było ok, to przygotowałam klatkę. Wywaliłam wszystkie rzeczy Juniora, nasypałam trocin (normalnie mieszka na macie), wstawiłam pudełko zamiast domku- wszystko po to, aby Jr nie rozpoznał własnego mieszkania.
Wszystko poszło gładko

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Puściłam ich moim chłopakom i chór się odezwał
Super te filmiki wygląda jakby myślał " oj mamusiu przefarbowałaś futerko to nic daj cyca
" ? 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
silje a w jakim wieku był Leszek podczas łączenia?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Myślę, że miał kilka dni. Maksymalnie tydzień.