Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Ladnie Alfiemu w takiej fryzurce, jemu we wszystkim ladnie, a Diabelek strasznie podobny do Lewisa
Ladnemu we wszystkim ladnieruby pisze:Ladnie Alfiemu w takiej fryzurce, jemu we wszystkim ladnie, a Diabelek strasznie podobny do Lewisa

A Diabelek to mniejsza wersja Lewisa tylko o wiele lagodnieszy jest. Pytalam sie siostry kto biegal Diabelek czy Lewis a ona wielkie oczy. Poczekaj musze sprawdzic. Powiedziala, ze Lewis i pokazala na Diabelka

Ja sie napalilam na niego, a teraz kubel wody na leb dostalam, 

Wiem juz kiedys mowilas, ze chcialabys Diabelka i od poczatku go lubilas.ruby pisze:Ja sie napalilam na niego, a teraz kubel wody na leb dostalam,
Moze kiedys Tomek ochlonie i zmieni zdanie. Diabelek sie nigdzie nie wybiera i bedzie czekal na swoje przyszle niedoszle zony.
Niech czeka,a ja Tomka bede urabiala po trochu, no lubie Diabelka nie da sie ukryc, zreszta jak go mozna nie lubiec? Taki maly garbaty slepotkowaty rozczochraniec, dokladnie taki cudak jak lubie. 

No moze i jest malym garbatym pol-slepym rozczochrancem ale za to jaki kochany maly wariat 

Wszystkie te jego "wady" sa jego najwiekszymi zaletami, jest jedyny w swoim rodzaju, i slodki, az za slodki,trudno go nie kochac 

-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Widzę, że panowie byli w świńskim SPA
, Alf ma super fryzurkę 

Jak moja siostra zobaczyla alfa to mina jej zrzedla i zapytala sie dlaczego mu to zrobilam 

- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Ciekawa jestem czy naszych chłopaków dałoby rade puścić na wspolny wybieg, ile to uciechy jak sie patrzy na więcej niż dwie śwink razem ganiające... Moich mogę mieć tylko w parkach bo każda próba kontaktu źle się kończy;/