Jak zamówię żwirek Kicia rano to często tego samego dnia wysyłają, albo następnego dnia rano. Nie czekałam nigdy dłużej niż 2-3 dni.

Moderator: Pulpecja

Zamawiałam ten żwirek już jakieś 5 razy i zawsze dostawa była expresowa. Chciałabym jeszcze tak z ciekawości spróbować tego żwirku Kartotex, bo o nim też wiele dobrych opinii czytałam.
  Zamawiałam ten żwirek już jakieś 5 razy i zawsze dostawa była expresowa. Chciałabym jeszcze tak z ciekawości spróbować tego żwirku Kartotex, bo o nim też wiele dobrych opinii czytałam. Ja jak używam tylko żwirku z matą łazienkową przy klatce 120 to też mam żwirek zaledwie na jakiś miesiąc. Wcześniej trochę kombinowałam i żwirek sypałam w rogach klatki tam gdzie najwięcej siusiają a na środek kładłam podkład Seni to miałam go na jakieś na 2 miesiące. Jednak finansowo wynosiło mnie to jeszcze drożej. Moje samiczki bardzo dużo siusiają i po prostu nie da się używać mniej żwirku i jednocześnie utrzymać higienę i czystość w klatce.
  Ja jak używam tylko żwirku z matą łazienkową przy klatce 120 to też mam żwirek zaledwie na jakiś miesiąc. Wcześniej trochę kombinowałam i żwirek sypałam w rogach klatki tam gdzie najwięcej siusiają a na środek kładłam podkład Seni to miałam go na jakieś na 2 miesiące. Jednak finansowo wynosiło mnie to jeszcze drożej. Moje samiczki bardzo dużo siusiają i po prostu nie da się używać mniej żwirku i jednocześnie utrzymać higienę i czystość w klatce.Wygląda na to, że ten ECO się zbryla?Codziennie wyrzucać tylko powstałe bryłki, dzięki czemu jedno opakowanie wystarczy na dłużej.

Polecam na żwirek drybedmamajasia30 pisze:właśnie zauważyłam, że Bezula zaczęła podjądać matę
no i żegnaj mato i żwirku, jak się nie zmieni trza będzie coś innego wykorzystać
taka forma mi odpowiadała no ale mata do żarcia nie jest
muszę na nowo prześledzić wątek, chyba na żwirek polar pójdzie w ruch, taką opcję też tu znalazłam...