Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: Dropsio »

Oby :fingerscrossed:
ANYA

Post autor: ANYA »

Siostra dostala dzisiaj klucze do swojego nowego domu :jupi: ale swinki sie uciesza :D z duzego pokoju. Jeszcze nie wiem kiedy sie wyprowadza ale to juz nie potrwa dlugo :yahoo:
Awatar użytkownika
gren
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: gren »

:jupi:
Cały czas trzymam mocno :fingerscrossed: żeby w końcu się twoje łobuziaki dogadały.
Dawna grenouille ;)
ANYA

grenouille pisze::jupi:
Cały czas trzymam mocno :fingerscrossed: żeby w końcu się twoje łobuziaki dogadały.
Kciuki sa zawsze mile widziane. Juz ponad rok dogaduje moje swinie i nie chca sie dogadac. Ale zawsze mieszkali w jednym pokoju i byl nadmiar testosteronu.
A wlasnie plus/minus rok temu trafil do mnie Diablo i Angelo :D zupelnie przypadkiem, to byl totalny spontan, bo dziewczyna chciala sie swinek pozbyc natychmiast. Zupelnie nieprzemyslana decyzja ale bardzo sie ciesze, ze ich mam :love:
ruby

Post autor: ruby »

ANYA pisze:Siostra dostala dzisiaj klucze do swojego nowego domu :jupi: ale swinki sie uciesza :D z duzego pokoju. Jeszcze nie wiem kiedy sie wyprowadza ale to juz nie potrwa dlugo :yahoo:
Nareszcie, ja juz mam 4 pudelka nasion trawy do ogrodu, ale nasze kosiarki beda mialy lato!!! :jupi:
Tomek zrobi solidny plotek,zeby Twoi panowie nie balamucili moich dziewczym, a my bedziemy siedziec i wzdychac ze szczescia, a Gosia nie ma prawa glosu,decyzja juz podjeta,swinie spedzaja u niej lato :102:
ANYA

Mam zla wiadomosc, Gosia powiedziala, ze tam nie ma trawy. Wszystko jest wylane betonem
Katrin86

Post autor: Katrin86 »

Beton zawsze można zerwać ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Super!! Cieszę się, że w końcu się doczekałaś i Ty i siora i świnki :yahoo: :jupi:

Skujcie beton! ;) :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ruby

Post autor: ruby »

na betonie tez wyrosnie :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

ruby pisze:na betonie tez wyrosnie :szczerbaty:

Trochę bobów podlewanych siuśkami i coś na pewno wyrośnie... :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”