Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: BlackFlow,SweetDream,WhiteWhisper,LittleMiracle&LovelyGi
No byłyśmy z Zuzą u weta, można powiedzieć że wygląda ciut lepiej, ale gula jest... Tera,z od soboty wszystkie damy w ilości 6 wczasują się u Cioci Magdy w Bielsku, a ja wyruszam w strony rodzinne... Ależ będę za nimi tęsknić... 

- 

twojawiernafanka
Za to ja postaram się trochę zadowolić fanów Dziewcząt i wrzucić trochę ich zdjęć w wątek, bo Ciocia Cynthia się słabo spisuje 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Bo Ciocia Cynthia nie ma aparatu, ten w telefonie jest kiepski... Zresztą Ciocia Cynthia ma na głowie chwilowo przeprowadzkę i zmianę stanu cywilnego, więc fani chyba wybaczą to zaniedbanietwojawiernafanka pisze:Za to ja postaram się trochę zadowolić fanów Dziewcząt i wrzucić trochę ich zdjęć w wątek, bo Ciocia Cynthia się słabo spisuje

- 

Marta_K
No nie wiem czy wybaczą... 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Arbuz poszedł w ruch. Ten upał dziewczyny znoszą średnio. A jutro ma być gorzej...
Dziś dostałam zawału przez moje świnki. Wchodzę rano do salonu, wołam "Cześć dziewczyny", odpowiada mi kwik. Czyli standard. Zaglądam do jednej klatki, do drugiej... Chwila... W pierwszej powinno być trzy świnki, a są dwie!! Oczy przecieram, bo Ginger jest zbliżona do kolorystyki maty... No nie ma cholery...
  Wchodzę rano do salonu, wołam "Cześć dziewczyny", odpowiada mi kwik. Czyli standard. Zaglądam do jednej klatki, do drugiej... Chwila... W pierwszej powinno być trzy świnki, a są dwie!! Oczy przecieram, bo Ginger jest zbliżona do kolorystyki maty... No nie ma cholery...   Tylko Miracle i Dream... Myślę sobie - a może TŻ wziął ją do Nas do łóżka, zasnął... i nie daj boże zgniótł!!.... Ale patrzę - miska się rusza
 Tylko Miracle i Dream... Myślę sobie - a może TŻ wziął ją do Nas do łóżka, zasnął... i nie daj boże zgniótł!!.... Ale patrzę - miska się rusza  ... podnoszę... Mata się rusza... Znalazła się zguba, jak już się nauczyła, jak tam wleźć to teraz non stop by tam siedziała, a te dwie wariatki po niej biegają. Ale ubaw
 ... podnoszę... Mata się rusza... Znalazła się zguba, jak już się nauczyła, jak tam wleźć to teraz non stop by tam siedziała, a te dwie wariatki po niej biegają. Ale ubaw  

Dziś dostałam zawału przez moje świnki.
 Wchodzę rano do salonu, wołam "Cześć dziewczyny", odpowiada mi kwik. Czyli standard. Zaglądam do jednej klatki, do drugiej... Chwila... W pierwszej powinno być trzy świnki, a są dwie!! Oczy przecieram, bo Ginger jest zbliżona do kolorystyki maty... No nie ma cholery...
  Wchodzę rano do salonu, wołam "Cześć dziewczyny", odpowiada mi kwik. Czyli standard. Zaglądam do jednej klatki, do drugiej... Chwila... W pierwszej powinno być trzy świnki, a są dwie!! Oczy przecieram, bo Ginger jest zbliżona do kolorystyki maty... No nie ma cholery...   Tylko Miracle i Dream... Myślę sobie - a może TŻ wziął ją do Nas do łóżka, zasnął... i nie daj boże zgniótł!!.... Ale patrzę - miska się rusza
 Tylko Miracle i Dream... Myślę sobie - a może TŻ wziął ją do Nas do łóżka, zasnął... i nie daj boże zgniótł!!.... Ale patrzę - miska się rusza  ... podnoszę... Mata się rusza... Znalazła się zguba, jak już się nauczyła, jak tam wleźć to teraz non stop by tam siedziała, a te dwie wariatki po niej biegają. Ale ubaw
 ... podnoszę... Mata się rusza... Znalazła się zguba, jak już się nauczyła, jak tam wleźć to teraz non stop by tam siedziała, a te dwie wariatki po niej biegają. Ale ubaw  
- 

twojawiernafanka
Już się nie mogę doczekać! Powiedz mi, czy Twoje dziewczyny w nocy robią dużo hałasu?
Bo spada na nie zaszczyt spania z nami w sypialni

Bo spada na nie zaszczyt spania z nami w sypialni

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nie wiem, bo nigdy nie dostąpiły spania z nami w sypialni  

A tak poważnie, to spałam z nimi w jednym pokoju jak były dwie oddzielnie... Pewnie trochę...

A tak poważnie, to spałam z nimi w jednym pokoju jak były dwie oddzielnie... Pewnie trochę...