Mitologiczne świnie Agi i Borysa
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

MamaMetalove
Re: Mitologiczne świnie Agi i Borysa
Bardzo dobrze opisaliście historie choroby Tii i Sigyn, precyzyjnie pod względem medycznym, ale także jak prawdziwi kochający "rodzice". Ich historia może być bardzo pouczająca dla wszystkich kochających świnki. Na pewno pomoże zrozumieć ich zachowania i pomoże w diagnozowaniu róznych chorób. Bardzo dobrze znałam Tiamat i Sigyn, które wraz Morri i Izydą bywały u mnie w okresie wakacyjnym. Całe stadko świetnie się ze sobą rozumiało, a wycieczki Tiamat ( zwanej także "Łaciatą"), czy Sigyn ("Skrzydlata") do kuchni, czy pokoju, stały się sławne w naszej rodzinie. Aga, Borys - bardzo się wzruszyłam, czytając wasz tekst. Po raz kolejny stanęły mi przed oczami Dwie przyjaciółki, tak różne , a tak świetnie się rozumiejące. Są znowu razem i biegają po zielonej łące, a Tia ( jestem pewna) zerka na swoje stado i cieszy się, że Morrigan I Izyda zyskały dwie wesołe koleżanki i znów są szcześliwe  

- 

DankaPawlak
Mam nadzieję, że teraz przez długie, długie lata dziewczyny będą się cieszyły swoim kwiczącym towarzystwem.
Trzymam kciuki!

Trzymam kciuki!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Każda świnka ma swoją historię... niesamowite ile dla tak małego zwierzaka znaczy druga świnka...
Nammu jest śliczna, ma piękną koronkę na głowie To chyba będzie świnka z charakterkiem, bo ma jakiś taki błysk w oku
  To chyba będzie świnka z charakterkiem, bo ma jakiś taki błysk w oku  

Nammu jest śliczna, ma piękną koronkę na głowie

i nie chodzi mi tu o błysk fleszaMetalove pisze:

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Maluszki rosną. 
Nammu 511 gram, Frigg 417 gram. Reszty nie ważymy w obawie o zepsucie się wagi.

Nammu 511 gram, Frigg 417 gram. Reszty nie ważymy w obawie o zepsucie się wagi.
Podpis usunięty przez administratora.

- 

ANYA
Aga slicznie opisalas historie dziewczyn. Widac, ze bardzo je kochacie i o nie dbacie. 
Maluchy strasznie slodkie, a Izyda robi super pozy

Maluchy strasznie slodkie, a Izyda robi super pozy

- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Ona nie pozuje. Ona się po prostu przeraźliwie boi...

Podpis usunięty przez administratora.

- 

Metalove
Izyda jest dziwna, ma psychikę zniszczoną w labie i nigdy do końca się nie oswoiła.

- 

ANYA
Ale sztopiszcza wywala wiec nie jest chyba tak zle. Tez mam swinke ktora sie boi swojego cienia i wiem ze juz sie nigdy nie oswoi ale taki jego urok.

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Nie jestem pewna, czy charakter niektórych laborków ma związek z ich pobytem w zwierzętarni. Trafiały mi się laboranty bardzo łatwo oswajające się, ufne i wręcz przylepne, a to akurat były taki z ropniami po nieudanych zastrzykach. Ostatnie białasy były zupełnie zdrowe i wypasione, a siedzą już u mnie pół roku i nadal nie odważą się wyjść z domku na mój widok, ani wziąć jedzenia z ręki.Metalove pisze:Izyda jest dziwna, ma psychikę zniszczoną w labie i nigdy do końca się nie oswoiła.
- 

Metalove
Izyda akurat należy do tych świnek dziwnych i cóż nigdy się normalnie do końca nie zachowywała, ale się przyzwyczailiśmy