,oby sie laczenie udało,jutro pokaże reszcie rodzinki.Dzieki jeszcze raz za fotke.Pozdrawiam.
  ,oby sie laczenie udało,jutro pokaże reszcie rodzinki.Dzieki jeszcze raz za fotke.Pozdrawiam.Kiziu i Rudi - już w swoim domku
Moderator: silje
- 

Jorge79
Re: Kiziu [Sztum]- rezerwacja dla Jorge79 :)
Jaka fajna kruszyna   ,oby sie laczenie udało,jutro pokaże reszcie rodzinki.Dzieki jeszcze raz za fotke.Pozdrawiam.
  ,oby sie laczenie udało,jutro pokaże reszcie rodzinki.Dzieki jeszcze raz za fotke.Pozdrawiam.

,oby sie laczenie udało,jutro pokaże reszcie rodzinki.Dzieki jeszcze raz za fotke.Pozdrawiam.- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ten kolega też cudo, trzymam

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Mały kolega Kizia dostał od przyszłej swojej Rodzinki tymczasowe imię Rudi.
Tak więc Rudi zamieszkał dziś z Kiziem w jednej klatce. Łączenie poszło gładko .  Kiziu troszkę terkocze, ale nie ma w tym absolutnie złości. Teraz czekamy na wizytę przedadopcyjną. I najlepiej jeszcze, jakby Rudi osiągnął wagę 300g
.  Kiziu troszkę terkocze, ale nie ma w tym absolutnie złości. Teraz czekamy na wizytę przedadopcyjną. I najlepiej jeszcze, jakby Rudi osiągnął wagę 300g  .
 . 
Zaraz zedytuję pierwszego posta, żeby był porządek w wątku.
Chłopaki razem:

Tak więc Rudi zamieszkał dziś z Kiziem w jednej klatce. Łączenie poszło gładko
 .  Kiziu troszkę terkocze, ale nie ma w tym absolutnie złości. Teraz czekamy na wizytę przedadopcyjną. I najlepiej jeszcze, jakby Rudi osiągnął wagę 300g
.  Kiziu troszkę terkocze, ale nie ma w tym absolutnie złości. Teraz czekamy na wizytę przedadopcyjną. I najlepiej jeszcze, jakby Rudi osiągnął wagę 300g  .
 . Zaraz zedytuję pierwszego posta, żeby był porządek w wątku.
Chłopaki razem:

Moje kochane świnki (po)morskie:  Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT

- 

Jorge79
Re: Kiziu i Rudi [Sztum]- rezerwacja dla Jorge79 :)
Yuuuppiieeee!   chlopaki,wygladaja razem jak "bliźniacy" (film z arnoldem)
 chlopaki,wygladaja razem jak "bliźniacy" (film z arnoldem)  . U nas w oczekiwaniu na WPA wielkie szycie sprzętów dla prosiakow no i aranzacja ich mieszkanka. Jak tylko będzie ich  apartament urządzony to wrzuce(jak mi sie uda) fotki. Super razem wyglądają,dobra robota silje
 . U nas w oczekiwaniu na WPA wielkie szycie sprzętów dla prosiakow no i aranzacja ich mieszkanka. Jak tylko będzie ich  apartament urządzony to wrzuce(jak mi sie uda) fotki. Super razem wyglądają,dobra robota silje  

chlopaki,wygladaja razem jak "bliźniacy" (film z arnoldem)
 chlopaki,wygladaja razem jak "bliźniacy" (film z arnoldem)  . U nas w oczekiwaniu na WPA wielkie szycie sprzętów dla prosiakow no i aranzacja ich mieszkanka. Jak tylko będzie ich  apartament urządzony to wrzuce(jak mi sie uda) fotki. Super razem wyglądają,dobra robota silje
 . U nas w oczekiwaniu na WPA wielkie szycie sprzętów dla prosiakow no i aranzacja ich mieszkanka. Jak tylko będzie ich  apartament urządzony to wrzuce(jak mi sie uda) fotki. Super razem wyglądają,dobra robota silje  
- 

ProsiaczkoLub
O jaki Kiziu ogromny przy Rudim!

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
No- różnica ogromna  . Z tym, że Kizuiu wcale nie jest jakiś bardzo wielki- waży niespełna kilogram (ciągle przybiera). To Rudi jest jeszcze maleńki.
 . Z tym, że Kizuiu wcale nie jest jakiś bardzo wielki- waży niespełna kilogram (ciągle przybiera). To Rudi jest jeszcze maleńki.

. Z tym, że Kizuiu wcale nie jest jakiś bardzo wielki- waży niespełna kilogram (ciągle przybiera). To Rudi jest jeszcze maleńki.
 . Z tym, że Kizuiu wcale nie jest jakiś bardzo wielki- waży niespełna kilogram (ciągle przybiera). To Rudi jest jeszcze maleńki.Moje kochane świnki (po)morskie:  Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT

- 

Burakura
Jeden wielki, drudi mały!silje pisze:

- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Jejkuuuu! Jaki on jest piękny! Jaki słodki łobuziak!   Zwykle nie udzielam się w wątkach świnek, ale jak go zobaczyłam na głównej...cudny!
  Zwykle nie udzielam się w wątkach świnek, ale jak go zobaczyłam na głównej...cudny!  

Zwykle nie udzielam się w wątkach świnek, ale jak go zobaczyłam na głównej...cudny!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
No to taki komplement ma swoją wartość   

Dziękuję w imieniu Kiziulka

Dziękuję w imieniu Kiziulka

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Luna_Luna właśnie wałkuje przyszły DS  

Krótki filmik z prowizorycznego wybiegu (dużo nie widać, bo towarzystwo jeszcze nieśmiałe i płochliwe)
https://www.youtube.com/watch?v=uwrn7u0oMfk

Krótki filmik z prowizorycznego wybiegu (dużo nie widać, bo towarzystwo jeszcze nieśmiałe i płochliwe)
https://www.youtube.com/watch?v=uwrn7u0oMfk