Fajnie, że już dobrze!
Nutka,Gwiazdka,Kubuś,Mariolka,Danusia, Tofik,Rubin za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
twojawiernafanka
Re: Nutka[*],Gwiazdka,Kubuś, Mariolka i Danka
No właśnie, jak tam? 
Fajnie, że już dobrze!
Fajnie, że już dobrze!
-
StokrotkaPn
Charakterek Gwiazdki się nie zmienił nadal jest zołzą
Wczoraj włożyłam ją do klatki 50 cm a tą klatkę do klatki prosiaków ( mają 140 cm) i cykała na wszystkich przez kraty.
Dziś miało być łączenie ale zrezygnowałam.
Gwiazdka ma rozwolnienie więc będzie na suchej diecie a w czwartek ma ściągniecie szwów,
więc do soboty potrzymam ją osobno a w weekend zajmę się łączeniem, bo czuję,że lekko nie będzie.
Poprzestawiałam trochę w pokoju i upchnęłam klatę 100 cm, więc Gwiazdka ma apartament dla siebie.
Klatki stykają się więc Danka wisi na prętach i piłuje kraty a Gwiazdkę to w ogóle nie interesuje albo buszuje w stogu siana
albo siedzi schowana w tunelu.
Żeby nie było za wesoło to u Kubusia zauważyłam wczoraj ,że zrobiły mu się wyłupiaste oczy.
Obawiam się ,żeby nie było to nic związane z tarczycą , w lipcu miał usuwanego guza tarczycy i od tamtej
pory co dzień mu zakraplam oczy bo ma mętne ale wyłupiastych nie miał.
Zdjęcia miały być dziś ale padły baterie więc może jutro jakieś porobię.
Wczoraj włożyłam ją do klatki 50 cm a tą klatkę do klatki prosiaków ( mają 140 cm) i cykała na wszystkich przez kraty.
Dziś miało być łączenie ale zrezygnowałam.
Gwiazdka ma rozwolnienie więc będzie na suchej diecie a w czwartek ma ściągniecie szwów,
więc do soboty potrzymam ją osobno a w weekend zajmę się łączeniem, bo czuję,że lekko nie będzie.
Poprzestawiałam trochę w pokoju i upchnęłam klatę 100 cm, więc Gwiazdka ma apartament dla siebie.
Klatki stykają się więc Danka wisi na prętach i piłuje kraty a Gwiazdkę to w ogóle nie interesuje albo buszuje w stogu siana
albo siedzi schowana w tunelu.
Żeby nie było za wesoło to u Kubusia zauważyłam wczoraj ,że zrobiły mu się wyłupiaste oczy.
Obawiam się ,żeby nie było to nic związane z tarczycą , w lipcu miał usuwanego guza tarczycy i od tamtej
pory co dzień mu zakraplam oczy bo ma mętne ale wyłupiastych nie miał.
Zdjęcia miały być dziś ale padły baterie więc może jutro jakieś porobię.
-
StokrotkaPn
Z Gwiazdką nie za dobrze, od kilku dni sama nie je i jest dokarmiana.
Zawiozłam ją do Marty_K, która ma więcej czasu niż ja i dokarmia ją w dzień i w nocy.
Jutro po pracy ją odbieram.Co dzień zawożę ją do weta na kroplówki i zastrzyk przeciwbólowy.
Świnka jest tak chuda,że nie ma gdzie wkłuć igły.
Dziś miała ściągane szwy.
Marta i Mariusz bardzo dziękuję za pomoc.
Zawiozłam ją do Marty_K, która ma więcej czasu niż ja i dokarmia ją w dzień i w nocy.
Jutro po pracy ją odbieram.Co dzień zawożę ją do weta na kroplówki i zastrzyk przeciwbólowy.
Świnka jest tak chuda,że nie ma gdzie wkłuć igły.
Dziś miała ściągane szwy.
Marta i Mariusz bardzo dziękuję za pomoc.
-
twojawiernafanka
Gwiazdko, nie daj się!
Trzymamy kciuki, żeby szybciutko doszła do siebie!
Trzymamy kciuki, żeby szybciutko doszła do siebie!
-
Marta_K
Gwiazducha jak ją się posadzi w klatce tak siedzi. Nie reaguje na zaloty moich samców w ogóle, choć jeden jest tak wytrwały, że zasypia pod jej klatką.
Ze strzykawki je ładnie - na jedno posiedzenie od 6-10 ml - sama decyduje kiedy koniec.
Tylko nic ją nie interesuje. Leży w klatce wypchanej po brzegi różnymi smakołykami i nic...
Ze strzykawki je ładnie - na jedno posiedzenie od 6-10 ml - sama decyduje kiedy koniec.
Tylko nic ją nie interesuje. Leży w klatce wypchanej po brzegi różnymi smakołykami i nic...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wytrwały kawaler
który taki romantyk?
O nie! Gwiazdko trzymaj się i walcz
jakie plany dalszego leczenia? 
O nie! Gwiazdko trzymaj się i walcz
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Marta_K
Marian taki wytrwały.
A plan dalszego leczenia na razie nie znany... Liczymy, że zaskoczy.
A plan dalszego leczenia na razie nie znany... Liczymy, że zaskoczy.
-
StokrotkaPn