Wymioty u świnek
Moderator: Dzima
Wymioty u świnek
Założyłam ten temat, bo koleżanka Karolina która ma półroczne świniaki(parkę) mówi mi że zwracają jedzenie. Opowiada tak że po prostu w kawałkach nie strawione jedzenie zwraca się. mówiłam jej może już z tysiąc razy żeby poszła do weta, ale ona nic jak grochem o ścianę
co to tym myślicie ? Zakładam ten temat bo ona chce mi oddać te świnki, ale ja chce tylko samca. Mówiłam je że samiczkę może oddać do stowarzyszenia do adopcji.

Ostatnio zmieniony 08 sty 2014, 23:41 przez kasia1, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wymioty u świnek
Raz, czy świnki są wykastrowane lub wysterylizowane? Świnki, jak reszta gryzoni nie wymiotują. Po prostu nie.
Moze maja problemy z zębami?
Moze maja problemy z zębami?
świnki nie sią wykastrowane. Ja tych świnek nie widziałm jak wymotują. Ale Karolina mówiła że często jej małe urodzone świnki jej umierają
( mówiłam że nie pójedzie do weta bo szkoda jej pieniędzy:( niewem po co kupowała świnki jak nie może zapewnić je opieki weta :/

piszę z axxk i powiedziałam jej o tym, też tak zaaregowała .bardzo sę zdziwiłam jak karolina mi powiedziała żę jej świnki wymiotują
(

- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Świnki nie wymiotują raczej. Daj adres axxk. Koleżanka nie chce iść do weta, to my pójdziemy 

Podpis usunięty przez administratora.
I bogu dziękiJack Daniel's pisze:Świnki nie wymiotują raczej. Daj adres axxk. Koleżanka nie chce iść do weta, to my pójdziemy

Kasia pisała mi że swinki kolezanka chce jej oddac, bedzie rozmawiaął z nia w poniedziałek i działała, z tego co pisze świnki sa w kiepskim stanie, samiczka czesto rodziła a jest młodziutka, male zdychały...
spokojnie moze nie trzeba wkraczac skoro dobrowolnie odda
spokojnie moze nie trzeba wkraczac skoro dobrowolnie odda
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Byłoby dobrze.
walśniea co macie do powiedzenia an temat "częstych wymiotów u świnek" ??