Gburia-Furia i Fanaberia - już w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Re: Gburia-Furia i Fanaberia - już w DS

Post autor: Bajlandia »

Ech, ja pewnie się bardziej zestresowałam sytuacją niż te zwierzaczki :glowawmur: :lol: bo one ciągle niestrudzone zwiedzają dostępne im kąty, turkoczą na siebie i nawet jakieś podskoki dzisiaj uczyniły :love:
Nie mniej podałam ten espumisan (5 kropelek) i probiotyk i dziewczyny ruszyły, bobków jest mniej niż wczoraj, ale są. Dziś dieta siankowo-karmowa, jutro podam jakieś warzywka, ale ostrożniej, chyba za bardzo chciałam je uszczęśliwić :redface:
Tylko wody mi nadal nie piją... mają przegotowaną w poidle kulkowym i nawet na spróbowanie w miseczce podałam i nie piją... no nie wiem :think:

Z milszych faktów to melduję że już się, aż tak nie boją, dają się głaskać, nie uciekają i złapać tez już je można o ile zrobi się to spokojnie : )

A tu obiecane zdjęcia:

Obrazek
Gburia: Nie śmiało, bo nie śmiało, ale wyleż uczyniłam

Obrazek
A taka jestem piękna!

Obrazek
Ok, wszystko wszystkim, ale możesz już skończyć?

Obrazek
Fanaberia: Ale jestem znudzona...
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Awatar użytkownika
gren
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: gren »

Piękne, cudne, śliczne , wspaniałe zdjęcia. No i modelki oczywiście.
Na co Gburia z taką tęsknotą patrzy na drugim zdjęciu? I dopiero teraz widzę jak krzywo podcięłam Fanaberii grzywkę.
Gburia popkornująca wygląda jak skacząca peruka :rotfl:
Spokojnie, jak będą spragnione to na pewno zaczną pić. Sprawdź tylko poidło czy się nie zassało i czy woda na pewno leci. Najlepiej dotknąć lekko palcem tą kulkę. Jak palec mokry, to wszystko w porządku.
Dawna grenouille ;)
Awatar użytkownika
Bajlandia
Kontakt:

Dziękujemy za miłe słowa! :102:
gren pisze:Na co Gburia z taką tęsknotą patrzy na drugim zdjęciu?
A w sumie nie wiem, w każdym razie niczym jej nie szczułam :szczerbaty: jadła sianko i tak sobie podniosła tą piękną główkę.

Co do grzywki Fanaberii to dziś jej ścięliśmy jeszcze trochę, bo chciałam widzieć chociaż jej oczy, ale teraz patrzę z daleka jak się strzepała po fryzjerze to i tak chyba ich nie widać :laugh: Szaloną ma tą grzywkę!
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Kontakt:

Założyłam dziewczynkom wątek! :D
Także zainteresowanych dalszym losem małych dam zapraszam serdecznie tu: http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=55&t=5338
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”