Pan dr mówił, że steryd jest na 5 dni, po czym pani dr powiedziała, że na 10-14
 W związku z tym nie podała go w sobotę. Badania krwi zostały zrobione na moją prośbę dosyć niechętnie... Mówiąc mi w dodatku, że wyników nie będzie od razu, bo muszą je wysłać do laboratorium a przecież mają wszystko na miejscu ile razy krew była pobierana wcześniej... Zostawię to bez komentarza. W dodatku była oburzona moim pomysłem konsultowania wyników u innych weterynarzy, bo przecież każdy ma inny sposób leczenia. Powiedziałam, że o to właśnie chodzi by zebrać wszystkie możliwości w jedną całość, porobić wszystkie możliwe badania i ustalić długoterminowy plan leczenia z naszym panem dr. "Po co? Po co?", "A na tomografię też państwo pojadą do Wrocławia?" - z ironicznym uśmiechem. Wizyta była nieprzyjemna, czekamy z niecierpliwością aż nasz pan dr wróci
 W związku z tym nie podała go w sobotę. Badania krwi zostały zrobione na moją prośbę dosyć niechętnie... Mówiąc mi w dodatku, że wyników nie będzie od razu, bo muszą je wysłać do laboratorium a przecież mają wszystko na miejscu ile razy krew była pobierana wcześniej... Zostawię to bez komentarza. W dodatku była oburzona moim pomysłem konsultowania wyników u innych weterynarzy, bo przecież każdy ma inny sposób leczenia. Powiedziałam, że o to właśnie chodzi by zebrać wszystkie możliwości w jedną całość, porobić wszystkie możliwe badania i ustalić długoterminowy plan leczenia z naszym panem dr. "Po co? Po co?", "A na tomografię też państwo pojadą do Wrocławia?" - z ironicznym uśmiechem. Wizyta była nieprzyjemna, czekamy z niecierpliwością aż nasz pan dr wróci   
 W planach mamy zrobić jeszcze badanie bobków i echo serca. Umówię nas w poniedziałek, zobaczymy jakie będą terminy.
Buba dziś rano ważyła 800g. Nie dokarmialiśmy jej przez noc, bo chciałam żeby sama spróbowała coś zjeść. Raczej zjadła niewiele, prawie nic. Zjadła rano zmiksowany trovet + sensitive coś
 zapomniałam nazwy. No i biegunka
 zapomniałam nazwy. No i biegunka  Więc biedna nie ma ochoty teraz nic jeść.
 Więc biedna nie ma ochoty teraz nic jeść. Dziewczyny czuwają przy niej na zmianę. Wciskają się w wąską szczelinę między dwoma klatkami i tak siedzą. Tylko wychodzić trzeba na wstecznym.

Macie może na to jakąś teorię?
 Macie może na to jakąś teorię?

ostatnie zdjęcię jest
 ostatnie zdjęcię jest  

Kciuki wciąż potrzebne
 Kciuki wciąż potrzebne  

Zdenerwowałam się, bo jednak o czymś to świadczy.
 Zdenerwowałam się, bo jednak o czymś to świadczy.