Moderator: silje
Jeśli się uda to obiecuję stały kontaktCynthia pisze:Jest osoba zainteresowana dziewczynami... Kto wie, może już niedługo znajdą dom... Ciężko mi będzie rozstać się z Kornelką
Nie to nie tak, Kornelka jest u mnie od końca sierpnia zeszłego roku, była jedną wielką raną, zaczęła tracić na wadze, dokarmialiśmy się trochę... Daltego to taka świnka troski specjalnej. Ale u mnie zostać nie może, bo mam już 6 swoich bab i tak zagwostkę, jak 6 dołączyć do trójki i czy to się nie skończy podziałami na 2+2+2... Chcę, żeby Kornelcia z Daphne znalazły dom pełen miłości, gdzie będą w małym stadku (jak u Ciebie). Cieszy mnie nadzieja na kontakt z Wami. Do wczoraj miałam wątpliwości, czy rozsądnie było wsadzać tego małego skrzata do tej paskudy dokuczliwej, ale wczoraj po sprzątaniu złapałam taką scenę....Justek pisze:Jeśli się uda to obiecuję stały kontaktCynthia pisze:Jest osoba zainteresowana dziewczynami... Kto wie, może już niedługo znajdą dom... Ciężko mi będzie rozstać się z Kornelkąa także zapraszam na kawę przy każdej możliwej okazji
czuję jakbym chciała ukraść dzieci ich matce