Zapytać o weta trzeba Beth, ona też z Rybnika.... Nie wiem kto tam jest w Rybniku, w Chorzowie jest lekarz, w Bielsku, w Zabrzu Pani kardiolog....shaantelle pisze:co do veta to mam problem ponieważ nie znam tu żadnego, nie było mnie w kraju długo i nie wiem czy jest jakikolwiek który zajmuje się gryzoniami.. a czy oprócz ząbków coś jeszcze? nie mam dużo doświadczenia, a co dopiero z chorą świnką, nie chciałabym się zaangażować a za tydzień zrezgnować..
Miguel - miziasty przytulak [W-wa]- już w DS
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Miguel - miziasty przytulak [W-wa]
ale to jest kawał drogi stąd, ja sama nie mam prawo jazdy, a nie mogę uzależniać potrzeb świnki od narzeczonego, bo on niestety aż taki zapalony w opiece nie jest, a bedzie czuł się zobowiazany.. nie wiem czy ja sobie dam z tym radę. poczekam i tak te 2 tygodnie najpierw aż cos sie wyjaśni, porozglądam sie za vetami i zobaczę czy jestem w stanie klatkę nową zorganizować, bo mamy przeprowadzke za 2 miesiace i chciałam już po tym kolejną przygarnąć ale zobaczyłam jego i serducho mi sie skruszyło 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Migeulku, a jak Ty się czujesz po tym ukrzywdzeniu przez Henia kastrata?
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Lata po wybiegu samotnie, on bardzo lubi być na wybiegu, bo w klatce to siedzi taki skapcaniały. Z wybiegu zagląda sobie do laborantek i do moich, oczko mu łzawi, przy kroplach jest grzeczny, antybiotyk wciąga. Pucka nam w niedzielę poda probiotyk, bo ja mam niewiele. A najlepiej mu w kocyku na kolankach 

TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
-
- Kontakt:
Miguel był dzisiaj u dr Toborek. Miał zdjęty strupek, ranka wygląda ładnie, jeszcze mała dziurka, ale już się goi 

-
- Kontakt:
Rana zagojona, zostało łyse miejsce nad okiem, ale to chyba zarośnie. Miguel jest bardzo spokojny przy zapuszczaniu kropelek, niedługo kończymy i będzie gotowy do adopcji.
W dalszym ciągu jest słabo z warzywami, właściwie to je tylko natkę pietruszki i koperek, ale bez łodyżek
W dalszym ciągu jest słabo z warzywami, właściwie to je tylko natkę pietruszki i koperek, ale bez łodyżek

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
On pewno przez całe życie nie bardzo miał styczność z warzywami..... Może się jeszcze nauczy, a może nauczy go nowy towarzysz 

- Kaoru22
- Miejscowość: Kalisz/Toruń
- Kontakt:
Zaśmiałam się w głos jak zobaczyłam go w pozycji skulonej na boczku
Tak leżał mój Pedruś! Od razu mi się przypomniała moja pierwsza świneczka 

Kawalerów trzech http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=635
Vituś i Dieguś na zawsze w moim sercu
Vituś i Dieguś na zawsze w moim sercu

-
- Kontakt:
Miguel dzisiaj przeniósł się do 120-tki, bo dostał nowego lokatora - Lucka - miesięcznego samczyka. Najpierw puściłam ich razem na wybiegu, nic się nie działo oprócz terkotania i skakania Lucka. Teraz razem siedzą, mają dwie norki, dwa poidła, dwie miski i dwa hamaki, żeby mały mógł w razie co uciec. Jeden i drugi chyba zadowolony z towarzystwa. Lucek popkornuje a Miguel nie nadąża głową kręcić za nim 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Może się Miguel rozrusza przy smarkatym