Hobson i Gideon w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Gideon i Hobson z Warszawy szukają dobrego domku

Post autor: lunorek »

Ja też :love: 5 łysych bab. A chłopaków lada dzień wymiziam. Pati szykuj się :D
patrycja

Post autor: patrycja »

@lunorek - Jesteśmy gotowi :D , rąk Ci zabraknie ;)
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Veni, vidi, vici czyli po prosięcemu: byłam, widziałam, miziałam :lol: Chłopcy cudni obaj, Hobsonik jest strasznie proludzki, bardzo garnie się do człowieka, Pati aż gonił po kocu, gdy wychodziła do kuchni, drąc się przy tym niemiłosiernie :szczerbaty: Gideon też cudowny, głośny i kontaktowy, ale na rączkach nie wytrzyma zbyt długo, chce biegać, biegać i jeszcze raz biegać. Obaj przeprzystojni, śliczniejsi niż na fotach. Może uda mi się zorganizować domek dla Hobsona, bo mam wstępną chętną na niego na miejscu w Warszawie (więc super, biorąc pod uwagę kwestię ewentualnego łączenia), pytanie czy przejdzie pozytywnie wpa i czy się chłopcy potem razem dogadają. Mnie na widok obu serce dosłownie drży. Hobson tak się do mnie przyklejał, że cały czas moje myśli uciekają tam do niego... Gdyby nie konieczność kastracji ze względu na moje baby, to chyba bym bez niego nie wyszła od Pati, prosiak 100% charakterologicznie w moim typie... :cry: Ciociu Patrycjo, było super, dziękujemy <3
wilczurka

Post autor: wilczurka »

Jakie cudne golasy :love:
patrycja

No chłopaki są cudo :love: Nawet nie jestem na nich zła jak się drą o 5:30 - 6:30 razem z moimi o michę, umarłego by obudzili, nawet korki do uszu nie pomagają hi hi :lol:
@lunorek - to my dziękujemy bardzo za odwiedziny, było nam bardzo miło i dziękujemy bardzo za pyszny prezent jak zawsze :)
Jeśli nie będę jutro szła do pracy to zrobię foty i poproszę Karę żeby je wrzuciła.
Chłopaki pochłaniają wszystko, lubią arbuza (zwłaszcza Gideonek) i miętę, no i buraka...ogólnie lubią jeść :D
Hobsonik, tak jak mój ostatni tymczas Hamlet, popkornuje kiedy sprzątam mu klatkę (kiedy zamiatam mu bobki) - uwielbiam takie świnki :buzki:
Famik

Post autor: Famik »

Czy Gideon lub Hobson :love: jest mało dominujący i jest w stanie dogadać się ze świnkowym samcem alfa ?
patrycja

Gideon jest bardziej dominujący. Jeśli chodzi o dogadanie się to oczywiście nigdy nic nie wiadomo, trzebaby spróbować. Masz jednego chłopaka? Czyżby któryś łysolek Ci się spodobał :D ?
patrycja

Mamy dom zainteresowany Gideonkiem :), także trzymajcie kciuk, a ja ogarniam WPA:).
patrycja

W czwartek WPA dla Gideonka :D
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Kontakt:

Post autor: jolka »

Trzymamy kciuki. A jakieś nowe fotki będą??? :please: