Lusia, Plamka i Frugo

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
boe22

Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D

Post autor: boe22 »

martuś pisze:Ktoś chce zobaczyć biegający czołg? :szczerbaty:
Aż się boję, ale chcę! :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

martuś pisze:Obrazek
Tak sobie oglądam Frugo :love: i znalazłam fotkę w legowisku a że właśnie się zastanawiam jakie kupić mojemu kiciusiowi to mam pytanie jakie ono jest duże? Mój mąż mówi że te najmniejsze co są 40-45cm wystarczy a ja się zastanawiam czy nie takie bardziej 50cm. I czy lepsze takie zwykłe czy jakaś budka? Co kicia bardziej doceni?
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Frugo jak był mały to nie bardzo chciał spać w budce. Ale budki mają taką zaletę, że można je złożyć i służą za legowisko - niestety legowisko jest małe i nawet kociak się nie mieści...
Obrazek

Jak podrósł to docenił budkę
Obrazek

Dopóki kot śpi skręcony to budka jest fajna ale jak chce rozprostować kości to niestety wypada :lol:
Obrazek

Mały kot-małe legowisko (dostał po świnkach). To miało chyba niecałe 40cm
Obrazek

Dość szybko zrobiło się za małe...
Obrazek

...więc kupiłam mu 50cm
Obrazek

Mamy też taką matę - na początku była fajna (bo nowa :roll: ) a teraz wcale na niej nie śpi...
Obrazek

U nas nr 1 jest transporter. W dzień będzie spał czy to w legowisku, czy w budce czy na fotelu ale w nocy obowiązkowo musi być transporter bo inaczej co chwilę będzie się budził i nie da nam spać...
Obrazek

Obrazek

Także wszystko zależy od kota. My przerobiliśmy wszystko i Frugo wybrał sobie transporter. Jeśli chodzi o legowisko to proponuję od razu kupić większe. Kociak szybko urośnie tym bardziej, że macie chłopaka to powinien być duży a w takim małym legowisku się nie wyśpi. Teraz 50cm będzie dla niego za duże ale zawsze możecie położyć jakąś małą poduszeczkę żeby zmniejszyć legowisko i żeby miał o co oprzeć główkę :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dziękuję :buzki: Tak obszernej fotorelacji się nie spodziewałam :love: :szczerbaty:

Czyli dobrze myślałam że większe lepsze, bałam się tylko że w dużym nie będzie się czuł otulony ale to tak jak piszesz jakąś poduchę się mu da :) W transporterze na razie nie chce siedzieć, pewnie mu się z porwaniem od rodzeństwa kojarzy.
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

boe22 pisze:
Nikt więcej nie chce? :(
Mamy też ziewy ale Nala na razie nie pozwoliła wstawiać bo nikt ich nie ogląda :idontknow:
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja też chcę czołga zobaczyć :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

martuś pisze:
boe22 pisze:
Nikt więcej nie chce?:(
Mamy też ziewy ale Nala na razie nie pozwoliła wstawiać bo nikt ich nie ogląda:idontknow:
Czołg o.k. może być, ale zieeewy... proszę, proszę, proszę..... mój fetysz :szczerbaty: :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Lilith88 pisze:
Czyli dobrze myślałam że większe lepsze, bałam się tylko że w dużym nie będzie się czuł otulony ale to tak jak piszesz jakąś poduchę się mu da :) W transporterze na razie nie chce siedzieć, pewnie mu się z porwaniem od rodzeństwa kojarzy.
Tak w ogóle to im mniejsze legowisko tym lepiej, kot lubi się gdzieś wcisnąć i niekoniecznie myśleć jak potwm wyjdzje :roll:
Maniek już nie śpi w garażu od elki_w, jak był nowy i godny uwagi to co innego :lol: u nas króluje transporter i klatka świń
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Tak się biega przy wadze prawie 1,3kg :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=lZgE9B7mg00

A tu foteczki z wczorajszego leniuchowania
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Najpierw wyszło prześwietlone...
Obrazek

Później Nala się dziwnie ustawiła...
Obrazek

Ale za trzecim razem się udało :102:
Obrazek

Aniołki :love:
Obrazek

Nutka nie miała ochoty żeby robić jej ziewające zdjęcia. Zawsze ziewała jak miałam wyłączony aparat albo jak była odwrócona do mnie tyłeczkiem...A jak miałam okazję żeby zrobić fotkę to póki aparat ustawił ostrość to było już po ziewaniu :idontknow: Ale dzisiaj będę na nią polowała 8-)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”