Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: ANYA »

Monique - Lewis ma niezly charakterek :D nie wiem dlaczego nie moge znalezc mu domku. Moze nie chce ale wiem, ze nie powinnam go zostawiac...

Inez, Zagli macie racje co na codzien robia swinki u mnie, ale teraz to sprawka Angelo:
Obrazek
Obrazek

Jak weszlam do pokoju to mnie zamurowalo
A ten sobie siedzial z minka: no co ja zrobilem?
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

No co, zdolny chłopak jest artystyczny nieład :rotfl: :rotfl:
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
Awatar użytkownika
jasnoluska
Miejscowość: Radom
Kontakt:

Post autor: jasnoluska »

Zdolniacha :) Widać wystrój średnio mu pasował i postanowił go lekko zmienić :)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
Awatar użytkownika
AQQ
Miejscowość: Będzin
Kontakt:

Post autor: AQQ »

Się postarał... ;) lekko zmienić? chyba nie tak lekko :d
:buzki: dla stadka :)
J. [*] [/b][/color][/size]
zagli

Post autor: zagli »

Ooo widzę koleżanka tez ma małpy w domu :lol: :shakehands:
ANYA

Nuda mi z tymi malpkami nie grozi. One sie bardzo o to staraja. Niby sie juz przyzwyczailam, a jednak jeszcze potrafie byc w szoku jak wchodze po paru godzinach do pokoju :laugh:

Czy wiedzieliscie ze sianko smakuje lepiej z drugiej strony?
Obrazek
Dwie zgrabniutkie dupki :laugh:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

cdn....
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Na pierwszym zdjęciu jaki akrobata! :D
ANYA

Laczenie chlopakow u twojejwiernejfanki mnie natchnelo tak, ze przez glowe mi przeszlo zeby jakos moja 5 w pary polaczyc. Wzielam Lewisa na rece zeby zobaczyl jak Diabelek sobie mieszka i co? Diabelek jak zaczal turkotac to Lewis sie z zebami rzucil na klatke i nawet mi sie zebami ze zlosci dostalo :( A nawet nie spotkali sie mordka w mordke na wolnosci. Angelo atakuje wszystkich, Alf wszystkich chce uszkodzic, Diabelek jest pozytywnie nastawiony do swiata tylko nikt go nie chce przyjac. Ryan to boss i kazdy mu sie podporzadkuje bez walki :idontknow: Nie wiem co robic. Chyba moje swinki sie poprostu nie lubia :cry: szkoda, bo mialyby raj na ziemi gdyby sie potrafily dogadac.
asiaaa

Post autor: asiaaa »

U mnie ostatnio podobnie,jak wchodzę do pokoju to mnie zatyka na widok tego bajzlu...rozpuszczone te świnie do granic możliwości,nie ma wyjątków...
Eh łobuziaki,ale może tak im dobrze,lubią taki a nie inny raj :think: :pocieszacz:
ANYA

Ale ze mnie panikara!
Opowiem wam sytuacje i pewnie dla was bedzie smieszna, dla mnie nie byla chociaz teraz sama z siebie sie smieje.
Dzisiaj Alfowi robilam spa. Zrobilam my kitke na grzbiecie i obcinalam wlosy dookola doopki a ten bardzo grzecznie sobie siedzial i czekal az skoncze (pod tym wzgledem Alf jest niesamowity) przy okazji sprawdzalam czy nie ma koltonow pod tylnimi nogami i czy nie ma wlosow w doopce bo mu sie zdarza, ze tam trzeba wyczyscic. Wyczyscilam a troszke dalej patrze cos bialego mu wystaje i nagle mnie olsnilo, ze to jego wacek! Wygladal jakby nie mogl go wsunac do srodka i byl troche obumarly. No dziwnie mi to wygladalo, bo myslalam ze powinnien byc bardziej rozowy kolor i nie taki zwisly. Przerazilam sie, ze biedakowi sie zablokowal i gdyby nie pozna pora dzwonilabym do Ruby zeby mi dala numer do jej nowego veta. Majac jeszcze Alfa na kolanach chwycilam za tel i sprawdzilam na forum, ze samce moga miec problemy z wroceniem pracia na swoje miejsce i trzeba przemyc letnia woda i posmarowac zelem. Napuscilam wody do wanny, przygotowalam zel durexa i lece po Alfa. Patrze a tam wacka juz nie ma :redface: :laugh: No i wyszlo na to, ze moj Alf wcale nie ma problemu z tym tylko widocznie lubi SPA. Jak zwykle wyszlo na to, ze ja panikara jestem :ups:

Jutro wstawie zdjecia bo mam pare nowych.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”