Sam i Max - dwóch chłopaków z WARSZAWY znalazło nowy dom

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

kasiak83

Re: Sam i Max - dwóch chłopaków z WARSZAWY szuka domu

Post autor: kasiak83 »

*kilk* *klik* Czy to działa? Chyba tak...
Dzisiaj mamy nowy domek z trawy! To taki domek, w którym można i mieszkać, i go zjeść. Mniam!
A co się stało ze starym domkiem, pytacie? Ostatnio było go coraz mniej i mniej, aż w końcu zniknął. :o
Dobrze, że mamy już nowy, bo nie byłoby gdzie się schować.

Oto ja, Max, wystawiam nos z nowego domku:
Obrazek
Sam siedzi schowany za mną. Bardzo polubił ten nowy domek.
A teraz muszę już kończyć, bo ktoś nadchodzi... :buzki:

AAAA znowu prosiak dobrał się do klawiatury :nono:
kasiak83

A i jeszcze jedno dodamy. Ten nowy domek to można na pleckach nosić i się nie przewraca, jak poprzedni. Mówiliśmy, że idziemy w masę. Jest masa, jest siła!! :goodwork:
kasiak83

Sam: Kurcze, nikt tu do nas nie zagląda :sos: trzeba, by jakoś rozruszać nasz wątek!!
Max: Hmm, to może pobiegajmy i pohałasujmy??
Ostatnio zmieniony 20 paź 2015, 11:32 przez kasiak83, łącznie zmieniany 1 raz.
Tinuu27

Post autor: Tinuu27 »

Cześć! Nie wiem, czy powinnam tu pisać, czy w inny sposób, ale nie mogę się powstrzymać: chłopcy są super i bardzo chciałabym ich zaadoptować. Proszę o kontakt ;)
Amina
Miejscowość: Polska
Kontakt:

Post autor: Amina »

Czyli jednak ktoś tu zagląda :-P
piju

Post autor: piju »

Zagladamy i czytamy ;)
kasiak83

AAA wielka radość!!! Ktoś się nami interesuje :jupi: powiedzieliby zapewne Sam i Max.

Tymczasem to ja, <<duża>> :lol: dziś rządzę klawiaturą (pewnie dlatego, że jestem w pracy, a chłopaki w domu ;-) ). Nie wiem, który z nich, ale jednak któryś, odebrał Zeniowi odznakę najgłośniejszej świnki w stadzie. Dziś rano był taki kwik, jak tylko pojawiłam się w okolicy lodówki, że zastanawiałam się, czy nie obudzą sąsiadów ;-) Zdecydowanie wiedzą kiedy i skąd przychodzą smakołyki :-) Max to nawet daje radę wziąć z ręki, a Sam... no cóż Sam też sobie radzi i głodny nie chodzi. Sam zabiera Maxowi, a Max bierze drugi kawałek dzielnie z ręki.

Co do adopcji chłopaków muszę się dokładniej zorientować, jak to wszystko jest organizowane od tej strony. To moje pierwsze tymczasy. Wczoraj późnym wieczorem otrzymałam też e-mail dot. chęci adopcji, czy to od Ciebie @Tinuu27? Czy może niezależnie dwie różne osoby wyraziły zainteresowanie chłopakami.
Tinuu27

Post autor: Tinuu27 »

dźwięk lodówki to jak widać jeden z piękniejszych dźwięków dla tych małych świnkowych uszek :)

tak, to ja napisałam maila w swoim imieniu i mojej siostry. nie mogłyśmy się powstrzymać, bardzo żałuję, że wcześniej tutaj nie trafiłam.
kasiak83

Chłopaki bardzo się ucieszyli na wieść, że być może niebawem przeprowadzą się do nowego już nie tymczasowego domu. Tymczasem dziś wieczorem wybierali się chyba w jakiś rejs, bowiem ich domek był przewrócony na dach, a oni kołysali się w nim niczym w łajbie (dmek na półokrągły dach).
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Jak to takie komputerowe spece, to na pewno zobaczyli wątek kolegów piratów i też im się zamarzyło takich przygód! :lol: Trzymam kciuki za nowy domek ;) :fingerscrossed:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”