Moje szyneczki ;)
Moderator: silje
- 

Anulka1602

Re: Moje szyneczki ;)
Moja mina  

gdy małż w piątek wraca wcześniej z pracy i jeszcze ogłasza że sobotę ma wolną 

- 

boe22

Faktycznie dramat 
 .
Mój miał poprzednią wolną i wrócił w piątek wcześniej pierwszy raz od roku
 .
Nie zazdroszczę. Zajechać się można. Generalnie sprawa wygląda tak, że im mniej go widzę, tym bardziej go kocham
 .
Dziś przy zastrzyku jakoś nie mogłam- po raz pierwszy- dobrze chwycić Brysiowej skóry...trochę mi to zajęło
 , aż zaczął okazywać bidok głębokie niezadowolenie. Zostały nam jeszcze 2 zastrzyki...niech to się skończy... 

Mój miał poprzednią wolną i wrócił w piątek wcześniej pierwszy raz od roku
Nie zazdroszczę. Zajechać się można. Generalnie sprawa wygląda tak, że im mniej go widzę, tym bardziej go kocham
Dziś przy zastrzyku jakoś nie mogłam- po raz pierwszy- dobrze chwycić Brysiowej skóry...trochę mi to zajęło
- 

Anulka1602

Mój małż też rzadko kiedy ma wolną sobotę co nie zmienia faktu że wolę jak w soboty pracuje 

No i tak jak ty -im mniej widzę małża tym bardziej go kocham

Zastrzyki to dramat ale dacie radę

No i tak jak ty -im mniej widzę małża tym bardziej go kocham
Zastrzyki to dramat ale dacie radę
- urszula1108
 - Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
 - Kontakt:

- 

boe22

Nooo...nie raz słyszałam, że mam romantyzm rozwinięty na poziomie dżdżownicy, a z Adolfem to pewnie jestem blisko spokrewniona...
Ale wiesz...widziały gały, co brały...a z pretensjami to do lustra mogę go zaprosić

Ale on wie gdzie jego miejsce! Zdradzam go ze stadem jajecznych świń, oni zawsze u mnie będą nr 1!

Ale wiesz...widziały gały, co brały...a z pretensjami to do lustra mogę go zaprosić
Ale on wie gdzie jego miejsce! Zdradzam go ze stadem jajecznych świń, oni zawsze u mnie będą nr 1!
- 

boe22

Moje motto- każdy musi znać swoje miejsce!
No zajeżdża Adziem...

No zajeżdża Adziem...
- 

boe22

Znaczy- trzeba mnie odstrzelić, bo jestem niebezpieczna dla otoczenia(przynajmniej tego ludzkiego, bo zwierzaki 
 ).