A wczoraj w okno wpadł ptaszek (chyba pleszka samiczka). Odbił się i usiadł na szczęście na poręczy balkonu. Na szczęście byłam w sypialni, usłyszałam wrzask Salema, który przybiegł z ogrodu i wdzierał się z tarasu na balkon. Wrzask ten zaalarmował Mefista, który natychmiast zmaterializował się w sypialni, wypadł na balkon, ja równo z nim i w ostatniej chwili osłoniłam ptaszka ręką przed mefiścianym pyskiem. Ptak na szczęście był już na tyle przytomny, że odleciał, nawet mu się dobrze nie przyjrzałam.
Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Pulpecja
 - Moderator globalny
 - Miejscowość: Łódź
 - Kontakt:

Re: Nala, Nutka, Tola i Frugo - inspektor:D
Za to moje diabły tasmańskie niestety łowne są. Mały też. W środę wieczorem wrócił dumny jak paw (to mało powiedziane) z żabą w pyszczku. Niedobra Duża zdobycz zabrała i odniosła do ogrodu sąsiada 
 .
A wczoraj w okno wpadł ptaszek (chyba pleszka samiczka). Odbił się i usiadł na szczęście na poręczy balkonu. Na szczęście byłam w sypialni, usłyszałam wrzask Salema, który przybiegł z ogrodu i wdzierał się z tarasu na balkon. Wrzask ten zaalarmował Mefista, który natychmiast zmaterializował się w sypialni, wypadł na balkon, ja równo z nim i w ostatniej chwili osłoniłam ptaszka ręką przed mefiścianym pyskiem. Ptak na szczęście był już na tyle przytomny, że odleciał, nawet mu się dobrze nie przyjrzałam.

- Asita
 - Miejscowość: Sopot
 - Kontakt:

Pulpecjo! Cóż za kocury u Ciebie grasują 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami

Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- diefenbaker
 - Miejscowość: Piaseczno
 - Kontakt:

Dziewczyny na trawce i później wspólny wyleż  
 same się tak położyły? Normalnie sielanka  
 Tym bardziej mam wyrzuty, że swoich ciągle nie mogę na działkę zabrać, bo spraw po drodze pełno do załatwienia, a podróż nie najkrótsza i tak. A skąd takie fajne kratki dziewczyny macie? 
Frugo to mój ideał kota
 , ale trafić na takiego to chyba nie tak łatwo. U nas zawsze znaleźne zadziory były  

Frugo to mój ideał kota
- martuś
 - Miejscowość: Złocieniec
 - Kontakt:

Ja kupiłam stąd http://allegro.pl/kojec-klatka-buda-dla ... 58549.html
Frugo ma cudowny charakter. To jest kot do bloku. Sam nigdzie nie może wyjść ze względu na kalectwo (przewraca się przez krzywe nóżki) i na to, że w żadnym zwierzęciu nie widzi zagrożenia - czy to inny kot czy pies...
Cioci Mruczek to jest prawdziwy kot. Można go dotknąć jeśli on na to pozwoli - z reguły pozwala dwa razy się pogłaskać i później drapie...Wyłapał już wszystkie nornice na działce, często znosi jakieś myszy czy jaszczurki
 Praktycznie całymi dniami i nocami jest na dworze a do domu przychodzi zjeść i się chwilę przespać...
Dziewczyny same się tak przytulają. W sumie to Tola się do nich przytula a starsze koleżanki mają ją czasami dość bo chcą pospać a ona przyjdzie, położy się na dwie minuty i zaraz się kręci bo jej się znudziło leżenie

Frugo ma cudowny charakter. To jest kot do bloku. Sam nigdzie nie może wyjść ze względu na kalectwo (przewraca się przez krzywe nóżki) i na to, że w żadnym zwierzęciu nie widzi zagrożenia - czy to inny kot czy pies...
Cioci Mruczek to jest prawdziwy kot. Można go dotknąć jeśli on na to pozwoli - z reguły pozwala dwa razy się pogłaskać i później drapie...Wyłapał już wszystkie nornice na działce, często znosi jakieś myszy czy jaszczurki
Dziewczyny same się tak przytulają. W sumie to Tola się do nich przytula a starsze koleżanki mają ją czasami dość bo chcą pospać a ona przyjdzie, położy się na dwie minuty i zaraz się kręci bo jej się znudziło leżenie
- 

pamka

Słodycz !! No umziaj je proszę :-*martuś pisze:Dzisiaj już się "odobraziły"![]()
A my byłyśmy dzisiaj pierwszy raz w tym roku na wypasie!![]()
Buziaki
Trójca
Taką mam plamkę na tyłeczku (w kształcie serduszka <3 )
![]()
Duża wyciągaj nas z tego więzienia!![]()
Jak nas nie wypuścisz to same rozwalimy te kraty!
Obie mają biały pasek wokół ciała![]()
Chyba mnie obgadują...
A tak odpoczywają po wypasie
https://www.youtube.com/watch?v=uIX-HxS6Zk4
https://www.youtube.com/watch?v=qh3cfJsJnoo
https://www.youtube.com/watch?v=MC7zVPPyt8w
https://www.youtube.com/watch?v=0qZx4NKpyr8
https://www.youtube.com/watch?v=e4YNjpVyXKI
- martuś
 - Kontakt:

Dzięki wymiziam
PS pamka proszę nie kopiuj wszystkich zdjęć bo ciężko się przegląda wątki jak tyle zdjęć trzeba przewijać...Na dole po lewej stronie masz "odpowiedz" i wtedy możesz napisać komentarz bez cytowania całego postu....

PS pamka proszę nie kopiuj wszystkich zdjęć bo ciężko się przegląda wątki jak tyle zdjęć trzeba przewijać...Na dole po lewej stronie masz "odpowiedz" i wtedy możesz napisać komentarz bez cytowania całego postu....
- Cynthia
 - Moderator globalny
 - Miejscowość: Kęty/Zielonka
 - Kontakt:

Martuś piękne fotki, dałaś coś na konkurs kalendarzowy?

- martuś
 - Kontakt:

Na konkurs planujemy ładną sesję w plenerze (jak pogoda dopisze) 
. Te są tak na szybko robione i według mnie za ciemne. Tola jest u nas dopiero od tygodnia więc nie mieliśmy jeszcze okazji zrobić ładnych kalendarzowych zdjęć 

- 

pamka

Tola jest zdecydowanie moją największą ulubienicą z całej trójki ( wszystkie trzy są moimi ulubienicami ) ta Słodyczmartuś pisze:Na konkurs planujemy ładną sesję w plenerze (jak pogoda dopisze). Te są tak na szybko robione i według mnie za ciemne. Tola jest u nas dopiero od tygodnia więc nie mieliśmy jeszcze okazji zrobić ładnych kalendarzowych zdjęć