W zeszłym tygodniu byłam na WPA, która wypadła pozytywnie. Po 7.08. Filipek przeprowadza się do Tychów, gdzie będzie miał fajnego, spokojnego kolegę
Mały Filip szuka kompana do zabawy [BIELSKO-BIAŁA] - rez
Moderator: silje
-
twojawiernafanka
Re: Mały Filip szuka kompana do zabawy [BIELSKO-BIAŁA] - wst
"Mały" w tytule mogłabym już z powodzeniem zamienić na "Wielki" 
W zeszłym tygodniu byłam na WPA, która wypadła pozytywnie. Po 7.08. Filipek przeprowadza się do Tychów, gdzie będzie miał fajnego, spokojnego kolegę
-
tyszanka27
Re: Mały Filip szuka kompana do zabawy [BIELSKO-BIAŁA] - rez
Bardzo dziękuję za wizytę. Tofik już się nie może doczekać kolegi. 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
-
joasior
Mam nadzieje, że się chłopaki dogadają
-
AnitaEwelina
Jak maluszek? Już w DS? Ile Filipek waży? Jest bratem "bliźniakiem" Kremówki... Ona waży wciąż sporo za mało jak na świnkę w jej wieku. Moja kruszynka w połowie lipca ważyła 380g... 
Na razie przybiera więc za radą joasior tak bardzo się nie przejmuję.
Pozdrawiamy słodkiego Filipka
Na razie przybiera więc za radą joasior tak bardzo się nie przejmuję.
Pozdrawiamy słodkiego Filipka
-
twojawiernafanka
Transport Filipka do DS niestety musieliśmy przełożyć - ze względu na upały. Nie zaryzykuję podróży pociągiem w takich warunkach. Czekamy na poprawę pogody 
Wagi obecnie nie sprawdzę, bo mały na wczasach z okazji mojego remontu, ale na pewno jest już ponad 600 g - rośnie jak na drożdżach, je dużo i z wielkim apetytem. Zachowuje się głośno, wszędzie go pełno. Fajna, radosna świnka
Wagi obecnie nie sprawdzę, bo mały na wczasach z okazji mojego remontu, ale na pewno jest już ponad 600 g - rośnie jak na drożdżach, je dużo i z wielkim apetytem. Zachowuje się głośno, wszędzie go pełno. Fajna, radosna świnka
-
AnitaEwelina
Oj, to moja Kremówka to lekko ponad połowa braciszka... Czy męskie świnki są większe, bo znowu zaczynam się martwić o moje maleństwo. Te upały są straszne i Kremówka chce jeść tylko ogórka...
Mało pije ale też skacze i wszędzie jej pełno 
-
tyszanka27
Jutro łączenie świnek. Kciuki się przydadzą 
-
tyszanka27
Łączenie przebiega pomyślnie. Więcej informacji wkrótce.