Alfie & Crispy
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Alfie & Crispy
Ja adoptowałam Tolę jak Nala z Nutką miały 5 lat. Bałam się, że jedna z nich odejdzie a druga na starość zostanie sama.

- 

alvantis
woo to starsze panienki, u mnie max świnki dożyły 5 lat właśnie, nie więcej bo ciągle coś, mam nadzieję że aktualni panowie jeszcze będą żyć a żyć, i zdrówka dla twoichmartuś pisze:Ja adoptowałam Tolę jak Nala z Nutką miały 5 lat. Bałam się, że jedna z nich odejdzie a druga na starość zostanie sama.

- martuś
- Kontakt:
- 

alvantis
przybywam z dobrymi wieściami iż Alfie nie był jednak chory i charczenie było tylko chwilowe, widocznie wpadło mu coś do nosa bo nie ma już śladu bo tych dźwiękach, już na następny dzień zniknęły i nie wróciły później więc do weterynarza nie poszłam, apetyt jest ten sam, waga nie spada
oboje strasznie urośli w ciągu tych nie całych 3 miesięcy pobytu u mnie
ostatnio świnie zmieniły się w psy bo co siedzę z nimi na wybiegu to podbiegają i ciągną za sznurki od moich spodenek i się ze mną siłują 

za dwa miesiące czeka nas też przeprowadzka na nowe mieszkanie ale nadal nie zmieniam miasta a później jak finanse pozwolą i ocenię jak dużo miejsca na nowym pokoju mogę poświęcić chłopakom zabiorę się za ogarnianie większej klatki, oni i tak będą mieć większy luksus ode mnie bo mi zostanie przydzielony na początek materac, poduszki i kołdra ale nie narzekam 

a z złych wieści mam taką iż nadal pracy jak nie było tak nie ma, już chyba z 20 cv poskładałam w ciągu miesiąca i ciągle składam nowe

oboje strasznie urośli w ciągu tych nie całych 3 miesięcy pobytu u mnie
ostatnio świnie zmieniły się w psy bo co siedzę z nimi na wybiegu to podbiegają i ciągną za sznurki od moich spodenek i się ze mną siłują

za dwa miesiące czeka nas też przeprowadzka na nowe mieszkanie ale nadal nie zmieniam miasta a później jak finanse pozwolą i ocenię jak dużo miejsca na nowym pokoju mogę poświęcić chłopakom zabiorę się za ogarnianie większej klatki, oni i tak będą mieć większy luksus ode mnie bo mi zostanie przydzielony na początek materac, poduszki i kołdra ale nie narzekam

a z złych wieści mam taką iż nadal pracy jak nie było tak nie ma, już chyba z 20 cv poskładałam w ciągu miesiąca i ciągle składam nowe

- 

alvantis
zaktualizuję wam informacje dotyczące wagi chłopaków
wszem i wobec ogłaszam iż Alfie jest już jedną łapą na linii 1000g gdyż waży 909g

Crispy za to waży 666g

i na osłodzenie wieczoru

a z prywatnych info, mam już pracę, dziś przeżyłam w niej pierwszy dzień i jak na razie jest super

wszem i wobec ogłaszam iż Alfie jest już jedną łapą na linii 1000g gdyż waży 909g

Crispy za to waży 666g

i na osłodzenie wieczoru

a z prywatnych info, mam już pracę, dziś przeżyłam w niej pierwszy dzień i jak na razie jest super

- 

piju
No, piekna waga.
A dla Ciebie gratulacje z okazji znalezienia pracy. Bedziesz miala wiecej kasy... na prosiaki

A dla Ciebie gratulacje z okazji znalezienia pracy. Bedziesz miala wiecej kasy... na prosiaki

- 

alvantis
prawda, po przeprowadzce we wrześniu, dostaną nową klatkę a potem się będę rozglądać za jakimiś luksusami do klatkipiju pisze:Bedziesz miala wiecej kasy... na prosiaki

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
I jak w pracy? żyjesz?  

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- martuś
- Kontakt: