Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Pikabu

Re: Żurek i Alfredzik [*10.12.15.] i Miecio

Post autor: Pikabu »

:fingerscrossed: za te opłaty i za to, żeby się wszystko wyjaśniło. Ja nie mam dobrych wspomnien z załatwiania spraw ze spółdzielniami mieszkaniowymi ale dobrze, że jesteście w tym razem z mężem bo samemu to jest trudno.

A co do lepiej ubranych Pań to ja widziałam kilka scenek w parku, które niestety nie były przyjemne.
Lusia123

Re: Żurek i Alfredzik [*10.12.15.] i Miecio

Post autor: Lusia123 »

Wszystko w co w mieszane są ,,siły wyższe" to trudna sprawa. Trzymam :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: Żurek, Alfik [*10.12.15.] i Miecio...goście

Post autor: Asita »

Goście...i zostałam dt... :idontknow: :lol:
Dostałam dziś od Joanki 2 chłopaków. Młode jakieś takie, ne wiadomo ile mają. Po kila msc ale myślę, że oba mniej niż rok. Sądzę tak po pazurkach, że jeszcze cienkie. Byłam zaraz z nimi u weta. Wszoły oczywiście. Leki zapodane. Młodszy - Gaspacho, użarł w tyłek starszego - Tortillę...gdy jechaliśmy do weta...Normalnie rana krwawiąca, no dobra, taka zwykła, nieduża. Ale wracał Gaspacho w siatce za karę :twisted: Teraz odpoczywają i będę ich obserwować, czy będą mieszkać razem, czy osobno.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Oni pewnie zestresowani, tyle się najeździli od poniedziałku :shock:
Ale u wcześniej siedzieli w 7 i było spokojnie, wczoraj na drodze Poznań - Toruń też cichutko w transporterach siedzieli. Także powinno być ok, muszą się przyzwyczaić chłopaki.

Gaspacho i Tortilla :laugh: Co ja się dziwie, sama mam Tosta i Nachosa :laugh:

Za szybką adopcje i super DT :buzki:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Nie pokazujcie mi ciągle nowych świń do adopcji,bo mnie ciągnie... :love:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Asita no ja właśnie słyszałam coś tam i proszę masz chłopaków na DT :102: Super, na pewno im domek dobry znajdziesz :D Super imiona b :laugh:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Chocolate Monster pisze:Nie pokazujcie mi ciągle nowych świń do adopcji,bo mnie ciągnie... :love:
Oni jeszcze nie są do adopcji :neener:

Tak myślę, że oni są mega wymęczeni. Teraz od godziny siedzą każdy w swoim domku, a właściwie leżą i śpią. W podróży do weta siedzieli w kartoniku, niby dużym, ale jednak mała powierzchnia. Okropne kwiki dochodziły, bałam się, że jak wysiądę to będzie jeden bez ucha a drugi bez oka :? Moje chłopaki nigdy tak nie robili...Ale teraz mają sporo powierzchni, jedzonko dobre i domki, to powinno być dobrze :)
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Pazurkami bym się nie sugerowała w ich przypadku, to wielkie chłopy! Pazurki takie mają, bo prawdopodobnie ścierali je samoistnie tam skąd ktoś ich wyrzucił. Świnki które mają na czym naturalnie sobie wcierać zawsze mają piękne pazurki jak maluszki :)

Co do pogryzienia, chyba zmiana otoczenia i zachwianie stada (rozdzielenie od reszty) spowodowały pojawienie się agresji. Oni w 7 u mnie byli w 100cm klatce i nie było żadnych kłótni, a już na pewno żadnej krwi. Może tak być, że juz nie będą chcieli razem mieszkać ale szkoda trochę ehh..
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Dojdą chłopaki do siebie, tyle stresów mieli a tu w końcu spokój u Ciebie :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

ooo, gratulacje z powodu zatymczasowienia!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”