Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: Tost i Nachos - Tostowe urodziny! s.64 :)

Post autor: Asita »

Gratulacje :102: Chłopaki pięknie wyszli :love: Zresztą tak jak moi.... :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Gratulacje!
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Cooyo »

Gratulacje :102:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Gratulacje dla chłopców!!! :jupi: Duża pewnie chodzi dumna jak paw :D
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

też gratuluję! piękny kalendarz będzie w przyszłym roku.. tyle znajomych pysiów :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Strasznie Was przepraszam, ale remont i praca zabiera mi całe dnie. Zejście z ciemnej zieleni, do białego, graniczyło z cudem, ale się udało. Kuchnia jeszcze do dokończenia, bo jedna ściana nam zaczęła pękać, więc czekam, aż mój ojciec przyjedzie w sobotę i temu zaradzi. Dzisiaj pół dnia zdrapywałam resztki farby z parkietu (nie polecam!). Nogi i ręce mi odpadają.

Tosty dostają tyyyyleeee jedzenia, codziennie rano, że aż się zastanawiam ile przytyły :lol: Nie ma nas od piątku codziennie od 10-24, więc dajemy im dużo, żeby głodni nie byli :laugh:

w sobotę będziemy chcieli już spać w nowym mieszkaniu. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

M. jedzie do Łodzi jutro, bo ma parę spraw do załatwienia i wraca z moimi rodzicami w sobotę. Także na mnie spoczął ciężar pakowania :roll:

Cieszę się, że w końcu będziemy mieszkać sami, ale jestem padnięta i już mi się odechciewa tej przeprowadzki.

:glowawmur:

A, no i moim rodzicom zalało piwnicę :o Pierwszy raz od kąt tam mieszkamy, czyli kurczę 8-9 lat. Straż pożarna musiała przyjeżdżać. Na szczęscie sytuacja opanowana, ale masa rzeczy zniszczona - w tym spora część ekogroszku, którego mój ojciec zdążył już zakupić na zimę.
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Oj, to niedobrze z zalaniem. Ta pogoda nas wykończy... Oby udało się uratować chociaż część rzeczy :fingerscrossed:

A chłopaki pewnie też już przebierają łapkami na nowe mieszkanko :szczerbaty:
cappuccino

Jesteśmy już w nowym mieszkanku. Cały dzień jeździliśmy z jednego mieszkania do drugiego i przewoziliśmy klamoty.
Wszystko jest już wyremontowane, sprawne. Dzięki M. i mojemu ojcu i mamie- mieszkanko wygląda bardzo ładnie. Sama też się trochę namalowałam i nasprzątałam!
Świnie przewieźliśmy dzisiaj o 23. Mam nadzieję, że się szybko przystosują do nowego otoczenia :) Widzę, że się stęsknili za nami, bo od tygodnia, tylko dostawali jedzonko i mieli sprzątane. Teraz Tosta wymizialam, przestałam na chwilę, to kwiczał i kwiczał :102:

Ale, prawdziwy dom to tam, gdzie świnki są! Także cieszę się ogromnie, że już jesteśmy wszyscy razem w nowym mieszkanku!
:love:
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

My także się cieszymy :D I fotki świnek w nowym mieszkanku chcemy :szczerbaty: :szczerbaty:
cappuccino

Nie mam pojęcia, kiedy będę miała czas na zdjęcia, bo zaczynam maraton w pracy :roll:
Prosiaki dzisiaj zwiedziły mieszkanie, chociaż z dużą niepewnością wyszły z klatki. Wczoraj natomiast, zaczęli na siebie strzelać moczem, więc chyba poczuli, że są gdzie indziej :lol: Babcia mi dała cały wór ususzonej trawki, koniczynki, mniszka i babki. Wszystko, co pięknie rosło sobie na działce, z dala od spalin :102: Chłopcy się zajadają - a my szczęśliwi, bo nie muszę zamawiać :lol:

Mam nadzieję, że szybko się wszyscy przyzwyczaimy do zmiany, bo na razie, czujemy się trochę obco.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”