Trzymam kciuki za najlepszy domek pod słońcem
Śnieżek (adopcja wstrzymana) i Białek (rez. olam)
Moderator: silje
- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Re: Śnieżek i Białek szukają świńskich przyjaciół(zamojszczy
Jakie słodziachy!
:)
-
axxk
białek, mój słodki demon predkosci właśnie jest na wybiegu. Jest to bardzo odwazna świnka - caly dom jest jego. Biega po wszystkich pokojach, niczego się nie boi. Gada przy tym jak szalony.
Śnieżek słyszy go i sie wscieka w klatce, trze zębami i gryzie kraty
Śnieżek słyszy go i sie wscieka w klatce, trze zębami i gryzie kraty
-
axxk
chopaki pojechali na urlop do mojego kuzyna:) gosci ich królik biegajacy po całym domu i zagladajacy do klatek:)
Śnieżek pojechal juz wczoraj późnym wieczorem a Białek dziisaj dołączył.
Śniezyna zestresowana na maxa, nie wychodzi z domku, zjadł tylko troszeczke skórki z ogórka, nawet bobków nie naprodukował...
siedzi w domku i nawwet go nie widać
Białek, jak to białek znowu ma pecha. zeskoczył wieczorem z daszku domku i zrobił sobie coś w łapke tylną. Aż biedak delikatnie zapiszczał przy tym skoku. Utyka,oszczedza łapke, dalej i bez najmniejszego problemu wskakuje na daszek, osiaga prędkośc światla. Wymacałam lapkę - niby wszystko ok. Nie wyglada jakby bolała go przy dotyku.
Białek ze swoimi manelami klatka hamakami i reszta dołaczył dziisaj do Śniezka. Od razu interesowal sie wszystkim, rozglądał skakał i zabrał sie do jedzenia. Probował nawet przywitać Śniezka ale Śniezek siedzi spiety i nawet sie nie rusza.
Zainteresował go tez królik
Beda mieli chłopcy kumpla na tydzień
Śnieżek pojechal juz wczoraj późnym wieczorem a Białek dziisaj dołączył.
Śniezyna zestresowana na maxa, nie wychodzi z domku, zjadł tylko troszeczke skórki z ogórka, nawet bobków nie naprodukował...
siedzi w domku i nawwet go nie widać
Białek, jak to białek znowu ma pecha. zeskoczył wieczorem z daszku domku i zrobił sobie coś w łapke tylną. Aż biedak delikatnie zapiszczał przy tym skoku. Utyka,oszczedza łapke, dalej i bez najmniejszego problemu wskakuje na daszek, osiaga prędkośc światla. Wymacałam lapkę - niby wszystko ok. Nie wyglada jakby bolała go przy dotyku.
Białek ze swoimi manelami klatka hamakami i reszta dołaczył dziisaj do Śniezka. Od razu interesowal sie wszystkim, rozglądał skakał i zabrał sie do jedzenia. Probował nawet przywitać Śniezka ale Śniezek siedzi spiety i nawet sie nie rusza.
Zainteresował go tez królik
Beda mieli chłopcy kumpla na tydzień
-
Bagienka
Cześć
Fajowe chłopaki, śliczne , życzę im super domków
U nas teraz chłopcy mają połączone dwie klatki setkę i stodwudziestkę (dokupiona ze względu na kocie tymczaski
),
miejsca sporo i chodzi mi po głowie trzeci prosiek
Ale boję się trochę, bo Moris i Dżordż od Dawenki tak szybko odeszły, został z tej trójki muszkieterów tylko Pepe agutek.
Później dołączył Mały i tak przędą razem...
Białaski są świetne
Fajowe chłopaki, śliczne , życzę im super domków
U nas teraz chłopcy mają połączone dwie klatki setkę i stodwudziestkę (dokupiona ze względu na kocie tymczaski
miejsca sporo i chodzi mi po głowie trzeci prosiek
Ale boję się trochę, bo Moris i Dżordż od Dawenki tak szybko odeszły, został z tej trójki muszkieterów tylko Pepe agutek.
Później dołączył Mały i tak przędą razem...
Białaski są świetne
-
axxk
Bagienko czyzbyś rozważała posiadanie białaska??? Chłopaki mają pól roku i są okazami zdrowia. Jeszcze nie miałm tak duzo jedzących i tak szybko rosnacych prośków.
TZn ciaptak Śniezek jest zdrowiutki bo Białek ma ciagle jakies przygody. Jest szybki i nieuwazny, dlatego zakuł oczko, teraaz z łapka problem bo skoczył nie tak..
TZn ciaptak Śniezek jest zdrowiutki bo Białek ma ciagle jakies przygody. Jest szybki i nieuwazny, dlatego zakuł oczko, teraaz z łapka problem bo skoczył nie tak..
-
Bagienka
Oj, tak myślę sobie i się zastanawiam...
Jeszcze nie teraz
dużo zwierza w domu, szpital trochę się zrobił i nie wyrabiam się już czasami...
No ale bardzo mi się podobają białaski
Jeszcze nie teraz
No ale bardzo mi się podobają białaski
-
axxk
Białaski wróciły z przymusowego urlopu wypoczete, wyluzowane, zadowolone 
Chłopcy fajnie nawiązali kontakt z TDT, witali wkikaniem radosnym, podskakiwali, lizali. Zainteresowanie królikiem biegającym po domu też bylo wieeelkie.
Jako, że sa to pierwsze swinki z jakimi TDT miał do czynienie to było kilka sytuacji stresujących
Na poczatku Śniezek był bardzo spięty, zestresowany nowym otoczeniem, przez 3 dni nie chciał wychodzic z domku, jedzenie też go nie interesowało.. Spokojnie... wciągał do domku jak nikogo nie było ale symboliczne porcje jak na takiego obzartucha. Później się rozkręcił i jadl 2 razy wicej od Białka.
Po jakimś tygodniu krzykacz Śnieżek mało o zawał nie przyprawił nowych człowieków. Zaczął jak to miałam przekazane: "zaczął wrzeszczeć, piszczec zawodzić, wyc" nawet nie wiedzieli jak to okreslic
od razu stres stało sie cos? do weterynarza biegiem??
ale rozsądnie telefon do mnie
a tu w tle syrena rozdarta:) od razu zapytałam czy przypadkiem nie był w kuchni i lodówki nie otwierał
i wszystko jasne 
Cudowne białaski sa szczęsliwe powrotem do domu. Od wczoraj taki popkorning trenująże aż klatka skacze. Ukłądaja sie na podusiah, wyciągają stopki:) Luz totalny
Chłopcy fajnie nawiązali kontakt z TDT, witali wkikaniem radosnym, podskakiwali, lizali. Zainteresowanie królikiem biegającym po domu też bylo wieeelkie.
Jako, że sa to pierwsze swinki z jakimi TDT miał do czynienie to było kilka sytuacji stresujących
Na poczatku Śniezek był bardzo spięty, zestresowany nowym otoczeniem, przez 3 dni nie chciał wychodzic z domku, jedzenie też go nie interesowało.. Spokojnie... wciągał do domku jak nikogo nie było ale symboliczne porcje jak na takiego obzartucha. Później się rozkręcił i jadl 2 razy wicej od Białka.
Po jakimś tygodniu krzykacz Śnieżek mało o zawał nie przyprawił nowych człowieków. Zaczął jak to miałam przekazane: "zaczął wrzeszczeć, piszczec zawodzić, wyc" nawet nie wiedzieli jak to okreslic
ale rozsądnie telefon do mnie
Cudowne białaski sa szczęsliwe powrotem do domu. Od wczoraj taki popkorning trenująże aż klatka skacze. Ukłądaja sie na podusiah, wyciągają stopki:) Luz totalny
-
twojawiernafanka
Prosimy o zdjęcia słodkich kluseczek! 
-
axxk
dzisiaj ostatkiem sil zorganizowałam słodziakom wybieg. probowalismy puścic ich razem ale Śnieżek od razu był spiety, tarl zebami i było widac, że szykuje sie do ataku.
Najpierw wybiegał sie Śniezek, później Białek. Jak to z Białciem bywa szybko nudzi mu sie wszystko i pod nasza nieobecność (bylismy na dole bo rodzice przyjechali) otworzył sobie wybieg i uskuteczniał grasowanie po wszystkich pokojach. On uwielbia zwiedzac i szukac tajnych przejść. podejrzewałam, że coś jest nie tak bo strasznie się wydzierał biegajac - oj znam ja ten krzyk radosci:) A przypominam, że białek jest cichy a Śnieżek wiecznie woła okrzykami.
Szkoda mi Białka bo widzialm jak bardzo do Śniezka się garnie..
Najpierw wybiegał sie Śniezek, później Białek. Jak to z Białciem bywa szybko nudzi mu sie wszystko i pod nasza nieobecność (bylismy na dole bo rodzice przyjechali) otworzył sobie wybieg i uskuteczniał grasowanie po wszystkich pokojach. On uwielbia zwiedzac i szukac tajnych przejść. podejrzewałam, że coś jest nie tak bo strasznie się wydzierał biegajac - oj znam ja ten krzyk radosci:) A przypominam, że białek jest cichy a Śnieżek wiecznie woła okrzykami.
Szkoda mi Białka bo widzialm jak bardzo do Śniezka się garnie..
-
axxk
Białek mnie rozwala... ja tu wybieg szykuje rozstawiam kratki mecze sie a on jak zwykle po 3 minutach jest juz za ogrodzeniem:) i biegnie do innego pokoju. Moja kochana niedobrota..
Może ktoś chce pokochać krzykacza albo kombinatorka-uciekiniera?
Może ktoś chce pokochać krzykacza albo kombinatorka-uciekiniera?