Gucio (Gdańsk) uratowany :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Valkiria

Gucio (Gdańsk) uratowany :)

Post autor: Valkiria »

Imię świnki- Gucio nazywany MiniMunio
* Wiek świnki- ok. 2 tygodnie
* Płeć - samczyk
* Numer adopcyjny - 1598
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę - Gdańsk
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby- świnka przyjechał do mnie wraz z mamą Klarą i siostrą Mają z se schroniska w Toruniu
* Informacje dot. diety- Cavia Nature, siano, jabłko, ogórek, marchew (próbujemy innych rzeczy)
* Stan adopcji- do adopcji po 15 września
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do wydania do innego samczyka
* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- PW na forum lub mzybura@wp.pl
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- ja

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2014, 10:42 przez Valkiria, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Gucio (Gdańsk)

Post autor: silje »

Śliczny :love:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

cudny :love:
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

Jest przeuroczy :love: Moja mama mówiła, że ma paski w boku. Wrzuciłabyś zdjęcie? :pray:
Rozumiem, że Gucio jeszcze podłącza się do Klary?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Valkiria

Gucio jeszcze siedzi przy cycku mamy i właśnie z siostrą urządzają mi dzikie harce po całej klatce.... to jest przeurocze, ale jak widać spać nie mogę :)
Valkiria

Obejrzałam Gutka z każdej strony i nie widziałam żadnych pasów.... pasowana jest Maja :) na zdjęciu widać.

Gucio jest przeuroczy , no taka mini wersja naszego dziadka Munia. Zresztą za jakieś 2-3 tygodnie trafi do niego do klatki, małe zapoznanie już było. Gucio kwiczał, a Munio gruchał. Postanowił też z tego szczęścia odgryźć małemu resztkę kikuta po pępku. Na szczęście się nie udało. :lol:
asiek1000

Re: Gucio (Gdańsk) wolny

Post autor: asiek1000 »

Witam mam 2-letniego chłopca i poszukuję dla niego towarzysza zabaw :) Bardzo zalezy mi na tym aby nasz nowy lokator miał w miare spokojne i łagodne usposobienie ponieważ mój Gustaw troszkę choruję z powodu zebów :cry: Gucio jest przesłodki ale czy to raczej łobuz czy ugodowy świniak???
Valkiria

Gucio jest bardzo młodziutką świnką, więc trudno powiedzieć jaki ma charakter. Na razie skacze i bryka z siostrą po klatce, ale jest przeuroczy :)
asiek1000

Post autor: asiek1000 »

Słodziak niesamowity :love: ale kurcze musze mieć pewność, że nowy lokator Gustawa będzie grzecznym chłopcem bo mój prosiak to już pewnie do końca życia będzie karmiony strzykawką :cry: i kolega terorysta to nie będzie dobry pomysł więc chyba lepiej będzie jak poszukam jakieś dorosłej świnki z ukształtowanym juz charakterem.... a szkoda bo Gustaw i Gucio faaaaajnie by razem wygladali ;)
boe22

Post autor: boe22 »

PW
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”