Hania [Katowice] ds

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Tysia

Hania [Katowice] ds

Post autor: Tysia »

Imię :Hania
Numerek adopcyjny: 2129
Miejsce/ u kogo przebywa: Katowice, dokładnie sanedie
Historia zwierzęcia, przebyte choroby: Odebrana od prywatnej osoby, wychudzona około 460 g, brudna, przerośnięte pazurki, z okropnie papkowatymi i śmierdzącymi bobkami. Miała problemy z utrzymaniem prawidłowej temperatury ciała. Prawdopodobnie rodziła 3 razy, w ostatnim miocie były 3 maluchy.
Wszelkie dodatkowe informacje dotyczące adopcji: Hania jest dość przerażona kontaktem z innymi świnkami, dlatego poszukujemy dla niej spokojnej samiczki, kastrata, bądź domu, który w przyszłości (kilka miesięcy, nie lat) zapewni jej towarzystwo. Raczej nie dla dzieci, potrzebuje spokoju i cierpliwości w oswajaniu. W tym momencie nie ma problemów z trawieniem, ładnie wykłada łapki i popcornuje.
Informacje dotyczące żywienia: VLCrispy Pellets-Guinea Pigs Breeder, zioła, siano, najbardziej lubi kukurydzę, buraka i zieloną paprykę, choć oczywiście je też inne warzywa, nie lubi marchewki i jagód.
Kontakt w sprawie adopcji: Tysia, albo sanedie.
Zgoda na założenie wątku: Cynthia.
Świnka jest do adopcji na zasadach spsm, wymagana jest wizyta przed adopcyjna i podpisanie umowy.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 20 paź 2015, 21:35 przez Tysia, łącznie zmieniany 4 razy.
Raftylka

Re: Hania [Katowice]

Post autor: Raftylka »

O jeny jaka śliczna:) !!!
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

O matko... Moje dziewczyny mają niecałe 4 miesiące a ważą po 600 gram... Trzymam kciuki za Hanię :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Post autor: Gaja »

Kruszynka z niej :| . Ale pod czułym okiem Tysi nabierze ciałka ;) .
Ładne imię - mój syn kiedyś nadał tak na imię jednej z naszych świneczek :D . Trzymamy kciuki za kochający domek :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Tysia

Post autor: Tysia »

W tym momencie jest u sanedie, 2 bloki obok ;) Ja tu tylko prowadzę adopcję i doradzam jeśli trzeba :szczerbaty: Sanedie dobrze sobie z nią poradziła, waga 580g już, w około 3 tygodnie 120 g przybrała. Choć jak ją zobaczyłam w pierwszy dzień, to szczerze bałam się, że nie da rady.
Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Post autor: Gaja »

A - faktycznie, świnka jest u sanedie, nie doczytałam wszystkich informacji ;) .
Hania wygląda sympatycznie - trochę miłości i będzie z niej prawdziwa świnia :love: :lol:
Awatar użytkownika
sanedie
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: sanedie »

Sympatycznie wygląda, to prawda, ale charakterna to ona jest, coś jej się nie podoba to potrafi to okazać, okazało się że nie lubi szczotki... i mojego psa :szczerbaty:
Tysiu ale wcale nie ma tak źle, zawsze mogło być gorzej :szczerbaty: jakby coś to wiesz... daleko nie mam... :roll:
Domku nadchodź jak najszybciej, uważaj bo Hanka widzi wszystko ! :lol:
Obrazek
Obrazek
Lizaczek

Post autor: Lizaczek »

Moja imienniczka :love: Trzymam :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
za Domeczek :buzki:
Awatar użytkownika
sanedie
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: sanedie »

Hania pozdrawia :love:
Obrazek
Obrazek
Lizaczek