imię świnki - Gutek
- wiek świnki - ok.2-3 miesiące
- płeć świnki - samiec
- adopcyjny numerek świnki - 1009
- miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo - Wrocław , Derwuś wie gdzie
- historię zwierzęcia, przebyte choroby - Świnka oddana ze sklepu zoologicznego
- informacje dot. diety - wszystko dosłownie - CN, siano , warzywa , owoce
- stan adopcji - wolny
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji do innej świnki
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - PW ,
m.piekarek@forum.swinkimorskie.eu
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - sama sobie wydałam
Gutek został oddany naszej Pani dr. ze Zwierzyńca przez sklep Kakadu z powodu podobno agresywnego zachowania wobec królików i innych świnek

( Ma chłopak tupet

) Podobno pogryzł królika i tak w ten o to sposób został oddany Pani dr . Świnka jest zdrowa i bardzo młodziutka , hormony szaleją więc i Gutek musi dać im ujście np. gryząc królika . Ma cudowne ubarwienie i przepiękne oczka . Pani dr pracuje razem z dr Piaseckim w jednym gabinecie , więc dobrze zna się na gryzoniach , sama nie tak dawno miała świnki , więc zaproponowałyśmy Pani dr , żeby Gutek został u niej na DT i po zapewnieniu klatki i karmy , Gutek obecnie będzie przebywał u p.Agnieszki na DT . W związku z tym iż Pani dr pracuje i nie ma czasu na prowadzenie wątku , wątek prowadzić będę ja . Wszelkie zapytanie odnośnie adopcji proszę kierować do mnie . Podejmiemy próby łączenia Gutka z i innymi samcami w celu sprawdzenia czy faktycznie jest taki agresywny jak mówią na mieście

A o to i awanturnik

Zdjęcia zrobione zaraz po przyniesieniu Gutka do lecznicy zwierzyniec ul.Bulwar Ikara 31 B we Wrocławiu . Zdjęcia robiła Agata555

Nawet dr Piasecki załapał się na fotkę jak widzę