Wiek świnki: ok 3 lat
Płeć świnki: samica
Adopcyjne numerki świnek: muszę znaleźć
Miejscowość, w której przebywa zwierzę: Kęty koło Bielska - Białej
Historię zwierzęcia, przebyte choroby: Merinka w kwietniu 2013 została odebrana interwencyjnie razem z moją Whisper, Grzesiem i Diego pod Wrocławiem; Obie Merinka i Whisper były ciężarne, na dt Merinka urodziła dwójkę malcy, moją Ginger oraz Fraglesa od Iceberg; potem poszła do adopcji do Suzette, ale sytuacja rodziny się zmieniła, zabrakło miejsca na świnki, więc trafiły do mnie; ze względu na dużą więź emocjonalną, jakie moje baby mają z Merinką (choć może nawet o tym nie wiedzą

Informacje dot. diety: CN, warzywa różne, niektóre chętniej niektóre mniej chętnie,
Stan adopcji: wolna
Wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do adopcji tylko z Suzette, żyją razem zgodnie już tyle czasu, więc nie będę ich narażać na stres, muszą być razem
Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: cynthi@interia.pl lub PW
Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: ja

Imię świnki: Suzette,
Wiek świnki: ok 3 lat
Płeć świnki: samica
Adopcyjne numerki świnek: 2444
Miejscowość, w której przebywa zwierzę: Kęty koło Bielska - Białej
Historię zwierzęcia, przebyte choroby: towarzyszka Merinki była zakupiona w sklepie, do niej została adoptowana Merinka, oddana wraz z Merinką po zmianie sytuacji życiowej właścicieli;
Informacje dot. diety: CN, warzywa różne, niektóre chętniej niektóre mniej chętnie,
Stan adopcji: wolna
Wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do adopcji tylko z Suzette, żyją razem zgodnie już tyle czasu, więc nie będę ich narażać na stres, muszą być razem
Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: cynthi@interia.pl lub PW
Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: ja