*Adopcyjny numerek świnki - 3884
*Stan adopcji: wstępną rezerwacja
*Dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: jestem zdrowa do adopcji do innej samiczki lub kastrata
*Historię zwierzęcia, przebyte choroby- świnka polaboratoryjna, bardzo bojąca się prawie wszystkiego . Mniej dzika niż Andelka . Wyciąga stopiszcza na kolankowaniu.
*Informacje dot. Diety- za ogórek, cykorię, da się nawet dotknąć, ale na swoich warunkach, bardzo lubi marchewkę. Papryka i jabłko nie są hitem, ale zje. Inne warzywka w fazie prób. Karma Cavia Complete. Oczywiście siano i inne ziółka.
*kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW, aga_1107@o2.pl
*informacje o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: Gaja

Prawdopodobnie ma trzy maluszki w brzuszku.
*Imię – Andelka
*wiek - ok. 3 miesiące na luty
*Płeć - samiczka
*nr adopcyjny świnki - 3883
*Lokalizacja - misia1, Ożarów Mazowiecki (koło Warszawy)
*Stan adopcji- w DS
*Dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: jest zdrowa do adopcji do innej świnko koleżanki.
*Historię zwierzęcia, przebyte choroby – świnka polaboratoryjna, bardzo bojąca się prawie wszystkiego . Dzikus, wieje jak tylko się okazja zdarzy. Na razie nie przepada za bardzo za ludźmi.
*Informacje dot. diety – ogórek, cykorię, bazylię bardzo lubi, do tego marchewkę i pomidora malinowego. Do papryki i jabłka nie pała miłością. Inne warzywka w fazie prób. Karma Cavia Complete. Oczywiście siano i inne ziółka.
* kontakt do osoby, u której przebywa zwierze: PW, aga_1107@o2.pl

panienki razem

przyszła mama prawdopodobnie trójki dzieci.

Imię: Piniata
*Adopcyjny numerek świnki - 3957
*Stan adopcji: w DS
*Dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: jestem zdrowa do adopcji z Sofiją
*Historię zwierzęcia, przebyte choroby- urodzona u mnie na dt 24 marca.
*Informacje dot. Diety- Papryka, marchewka i ogórek, cykoria oraz bazylia. Inne warzywka w fazie prób. Karma Cavia Complete. Oczywiście siano i inne ziółka.

Imię: Sofija
*Adopcyjny numerek świnki - 3958
*Stan adopcji: w DS
*Dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: jestem zdrowa do adopcji z Piniatą
*Historię zwierzęcia, przebyte choroby- urodzona u mnie na dt 24 marca.
*Informacje dot. Diety- Papryka, marchewka i ogórek, cykoria oraz bazylia. Inne warzywka w fazie prób. Karma Cavia Complete. Oczywiście siano i inne ziółka.