Twix

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

misia1
Miejscowość: ożarów mazowiecki
Kontakt:

Twix

Post autor: misia1 »

-wiek ok.8mies
-płeć- samczyk
-nr adopcyjny- 4170
-stan adopcyjny- wolny
-Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do innego samczyka lub sterylizowane samiczki
-miejscowość, w której przebywają zwierzęta,oraz u kogo- Ożarów Mazowiecki (misia1)
-Informacje dot. diety- Cavia Nature, siano i zioła (bazylia, koperek) ogórek, jabłko, marchew (hit) papryka. Miłością do pomidora nie pała, skóra z arbuza mniam mniam.
-kto wydał zgode- Gaja
Twix to młody dość spokojny nie konfliktowy dzieciak, lubi kolankowanie i nie ucieka. Miał ropień po dziabnięciu przez inną świnkę ale już się wszystko pięknie wygoiło.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Adopcja na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej (http://forum.swinkimorskie.eu/pliki/umowy/umo ... na2013.doc)
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100cm długości, a dla samców najlepiej 120cm), karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Proszę zapoznać się z http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/index.php? ... &Itemid=88 i http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/index.php? ... &Itemid=83

W trosce o dobro zwierzaków- nie wysyłam świnek w dalekie trasy (pow.200km), chyba, że ich opiekun sam po nie przyjedzie lub zapewni komfortowy transport.
piju

Re: Twix

Post autor: piju »

:love:
brasilka2
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: brasilka2 »

Widziałam go na żywo, piękny!
misia1
Kontakt:

Może Twix zmieni dziś miejsce zamieszkania. Kciuki wskazane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

:fingerscrossed: :fingerscrossed:
Mocno mocno!
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
brasilka2
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: brasilka2 »

Jeszcze nie zmienił miejsca zamieszkania, ale rokuje :fingerscrossed:

Byłam dzisiaj z moim Koszałkiem odwieźć Władzia (opis awantury na cztery fajery w wątku Władzia) i przy okazji chciałyśmy zapoznać Koszałka z Twixem. No cóż, Twix to przesłodki kontaktowy prosiak, ale dzisiaj niestety miał do czynienia ze świnką straumatyzowaną po Nocy Długich Zębów. Twix próbował się kulturalnie przedstawić nowemu koledze, ale bez powodzenia, bo tamten (znaczy ten mój) wiał aż się za nim kurzyło i nawet przytulał się do człowieka, co mu się w zasadzie nigdy nie zdarza.
Tak że znerwicowany Koszałek wrócił sam do domu, ale w piątek znowu jedzie w odwiedziny do Twixa i może się ogarnie :pray:
piju

Post autor: piju »

:fingerscrossed:
IWKA

Post autor: IWKA »

Witam,
Mam pytanie o Twixa?
Jaki jest obecnie jego status adopcyjny?
Jestem zaiteresowana adopcją.
Dziękuję za odpowiedź.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Właśnie misia daj znać jak tam chłopak? dogadał się czy nie? gospodarz go przyjął?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
misia1
Kontakt:

Rezydent bał się Twixa po tym jak go Władysław potraktował . Jutro przyjedzie ponownie do mnie ze swoją dużą i zobaczymy. Twix bardzo chciał się za przyjaźnić ale kolega za bardzo się bał.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”