- płeć świnki: samica
- adopcyjny numerek: 4583
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Oborniki k.Poznania, Dzima
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Oddany z prywatnego domu tymczasowego z powodu choroby opiekuna.
- informacje dot. diety: Karma Cavia Complete i Beaphar Natura, sianko, warzywa testuje
- stan adopcji: DS Monika B.
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do innej samiczki Maluszka!! Lub kastrata, wyłącznie okolice Poznania ze względu na trudny charakter.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: dzimaaga@gmail.com
- informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: Ja
Urodzona 01/2017
Waga pierwszego dnia u mnie: 875g
Mocno dominująca, do malutkiej lub uległej samiczki. Klatka najlepiej 120.
Podobno siedziała razem z Dixi, ale u mnie w ogóle się nie dogadują. Dostała Geralda do towarzystwa.
PLASTELINA
- płeć świnki: samica
- adopcyjny numerek: 4656
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Oborniki k.Poznania, Dzima
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Odebrana przez Stowarzyszenie ArbuZ początkującemu pseudohodowcy- chińczykowi, któremu (na szczęście) rozmnażanie znudziło się już na początku. Miał parkę świnek, chomików, królików, wszystkie zwierzaki trzymane były w kartonach, więc chyba nie muszę opisywać jak wyglądały te kartony po kilku tygodniach. Przekazana pod Naszą opiekę

- informacje dot. diety: Karma Cavia Complete i Beaphar Natura, sianko, warzywa.
- stan adopcji: DS
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do innej samiczki
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: dzimaaga@gmail.com
- informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: Ja
Plastelina dołączyła do Pixi, ponieważ nie widzę wszołów, brak chorób skóry, płakała po oddzieleniu od samców i w ten sposób została towarzyszką Pixi. Dogadują się, choć mała jest jeszcze przeganiana, ale ze strony Pixi nie ma agresji.
Uwaga! Jako Dom Tymczasowy – czyli osoba najlepiej znająca powyższe świnki, ich charakter, zwyczaje, potrzeby – zastrzegam sobie prawo do wyboru przyszłego domu. Szukają dobrego, odpowiedzialnego domu z klatką (minimum 100cm długości dla 2 samic) + codzienne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej