Albo (okrutny sposób, ale cóż) położyć coś dobrego tuż koło klatki - panny będą wyły jak syreny strażackie

Moderator: pastuszek
Ja zasnelabym bo na codzien slucham Heavy metal i ta muzyka dziala kojaco na moje uszyDropsio pisze:Heavy metal najgłośniej jak się da, i nie zaśniesz![]()
Albo (okrutny sposób, ale cóż) położyć coś dobrego tuż koło klatki - panny będą wyły jak syreny strażackie
no właśnie mam to samo.. Słucham takiej muzyki.. z resztą jak ja już jestem śpiąca to ani telewizor, ani światło nie jest w stanie mnie powstrzymać.. można do mnie dzwonić na telefon.. można do drzwi (sąsiedzi mnie posądzają o niegościnnośćANYA pisze:Ja zasnelabym bo na codzien slucham Heavy metal i ta muzyka dziala kojaco na moje uszyDropsio pisze:Heavy metal najgłośniej jak się da, i nie zaśniesz
ANYA.. ale ona małolatą jest! no w sumie.. roczek będzie miała jużANYA pisze:Dortezka wszystkie Twoje dziewczyny sa urocze, ale zakochalam sie w Fifi. Tak sobie pomyslalam, ze pasowalaby do Diabelka. Niezla parka bylaby z nich. Musze wykastrowac Diabelka i wpasc do Ciebie w odwiedziny
ogólnie słucham co leci... zakochana jestem w Disturbed.. reszta to raczej pojedyncze kawałki.. niestety taką muzykę w domu słucham bardzo rzadko.. możecie mnie wsiąść za wariatkę ale.. widzę, że świnie wolą bardziej radiowe kawałki..ANYA pisze:A co do muzyki to czego dokladnie sluchasz? Na forum zauwazylam, ze duzo jest takich osob jak my a tutak w Szkocji niektorzy jak uslysza moje piosenki to tylko: jak Ty mozesz czegos takiego sluchac. O moj Boze!
ano nie mam! Stąd nie rozumiem po co każdy tak ten polipropylen kupuje.. Ja kupiłam tylko najtańszą wykładzinę PCV bo szkoda mi nowych paneli.. na to 2 warstwy kocy no i seni.. Seni przy tych sikawach to niestety wymiana raz na dzień.. A koce i inne zabawki wymieniam i piorę raz na tydzień.. Fakt, że czasami po przyjściu z pracy znajduję boba na środku pokoju.. ale i przy kuwecie przecież się to może zdarzyć..Dzima pisze: Nie masz kuwety do tych kratek? Tylko na seni i dry bedzie je masz? Jak często im to sprzątasz?
Widząc dziewczyny od przodu można się pomylić. Tylko z tyłu Rifi ma więcej białego i jakby dłuższe futerko (albo tak wyszło na zdjęciu). Kopia mamusidortezka pisze: No i która to która?
to prawda.. Rifi jest troszkę drobniejsza, rozczochranamartuś pisze:dortezka pisze: Widząc dziewczyny od przodu można się pomylić. Tylko z tyłu Rifi ma więcej białego i jakby dłuższe futerko (albo tak wyszło na zdjęciu). Kopia mamusi