Berta i Elma

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Dropsio

Re: Pigi, Fretka, Halinka, Balbinka, Fifi&Rifi

Post autor: Dropsio »

Heavy metal najgłośniej jak się da, i nie zaśniesz :szczerbaty:
Albo (okrutny sposób, ale cóż) położyć coś dobrego tuż koło klatki - panny będą wyły jak syreny strażackie :twisted:
ANYA

Post autor: ANYA »

Dropsio pisze:Heavy metal najgłośniej jak się da, i nie zaśniesz :szczerbaty:
Albo (okrutny sposób, ale cóż) położyć coś dobrego tuż koło klatki - panny będą wyły jak syreny strażackie :twisted:
Ja zasnelabym bo na codzien slucham Heavy metal i ta muzyka dziala kojaco na moje uszy :neener:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ANYA pisze:
Dropsio pisze:Heavy metal najgłośniej jak się da, i nie zaśniesz
Albo (okrutny sposób, ale cóż) położyć coś dobrego tuż koło klatki - panny będą wyły jak syreny strażackie
Ja zasnelabym bo na codzien slucham Heavy metal i ta muzyka dziala kojaco na moje uszy
no właśnie mam to samo.. Słucham takiej muzyki.. z resztą jak ja już jestem śpiąca to ani telewizor, ani światło nie jest w stanie mnie powstrzymać.. można do mnie dzwonić na telefon.. można do drzwi (sąsiedzi mnie posądzają o niegościnność :szczerbaty: ).
A Pipki.. no cóż.. one są mega grzeczne.. i nie kwiczały by o ile nie miały by mnie w zasięgu wzroku.. i to poruszającej się! kochane są :love:
no dobra.. najwyższy czas (Dzima.. jak to gdzieś szło.. że na moje zdjęcia się czeka jak.. )

ejj.. to mój hamaczek...Obrazek
Obrazek
Fifi
słodka jestem? (bo śpię!)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie lubię być głaskana... (no dobra, tylko udaję ale foch musi być!)
Obrazek

Halinka (vel Kapibara :szczerbaty: )
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Rifi
Obrazek

Fretka
widzicie co ta paskudna pańcia zrobiła mi z futerkiem?? :cry:
Obrazek

Balbinka
Obrazek

i parę fotek dla Dropsia :buzki:
Pigi
Obrazek

Obrazek

Obrazek

no i nie mogłam się powstrzymać.. znów zdjęcie Fifi..Obrazek
Obrazek
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Post autor: ANYA »

Dortezka wszystkie Twoje dziewczyny sa urocze, ale zakochalam sie w Fifi. Tak sobie pomyslalam, ze pasowalaby do Diabelka. Niezla parka bylaby z nich :love: Musze wykastrowac Diabelka i wpasc do Ciebie w odwiedziny :szczerbaty:

A co do muzyki to czego dokladnie sluchasz? Na forum zauwazylam, ze duzo jest takich osob jak my a tutak w Szkocji niektorzy jak uslysza moje piosenki to tylko: jak Ty mozesz czegos takiego sluchac. O moj Boze!
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dziewczynki bosskie :love: Pigola :love:

Oooo, Wy też lubicie metal? :lol: (chociaż ja lubię większość gatunków ;) nie trawię głównie klasyka i disco polo :lol: )
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

W końcu zdjęcia :yahoo:
Fifulec na hamaczku :love: ostatnie świetne! Z jeszcze gorącym bobem :laugh:
Balbinka tylko nosek wystawiła do zdjęcia... Nie masz kuwety do tych kratek? Tylko na seni i dry bedzie je masz? Jak często im to sprzątasz?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

muszę Was przeprosić, że w ogóle tu nie zaglądam jak i na Wasze wątki.. mam młyn w pracy i jak już wracam do domu to ostatnią rzeczą jaką chcę dotykać jest komputer..
ANYA pisze:Dortezka wszystkie Twoje dziewczyny sa urocze, ale zakochalam sie w Fifi. Tak sobie pomyslalam, ze pasowalaby do Diabelka. Niezla parka bylaby z nich. Musze wykastrowac Diabelka i wpasc do Ciebie w odwiedziny
ANYA.. ale ona małolatą jest! no w sumie.. roczek będzie miała już :shock: choć dla mnie to wciąż mała Fifi.. Tylko czy Diabełek gotowy jest na spotkanie z teściową :szczerbaty:
ANYA pisze:A co do muzyki to czego dokladnie sluchasz? Na forum zauwazylam, ze duzo jest takich osob jak my a tutak w Szkocji niektorzy jak uslysza moje piosenki to tylko: jak Ty mozesz czegos takiego sluchac. O moj Boze!
ogólnie słucham co leci... zakochana jestem w Disturbed.. reszta to raczej pojedyncze kawałki.. niestety taką muzykę w domu słucham bardzo rzadko.. możecie mnie wsiąść za wariatkę ale.. widzę, że świnie wolą bardziej radiowe kawałki..
Dzima pisze: Nie masz kuwety do tych kratek? Tylko na seni i dry bedzie je masz? Jak często im to sprzątasz?
ano nie mam! Stąd nie rozumiem po co każdy tak ten polipropylen kupuje.. Ja kupiłam tylko najtańszą wykładzinę PCV bo szkoda mi nowych paneli.. na to 2 warstwy kocy no i seni.. Seni przy tych sikawach to niestety wymiana raz na dzień.. A koce i inne zabawki wymieniam i piorę raz na tydzień.. Fakt, że czasami po przyjściu z pracy znajduję boba na środku pokoju.. ale i przy kuwecie przecież się to może zdarzyć..

A na przeprosiny fotki :buzki:

Balbinka zna swoje miejsce.. blisko swojego Guru..
Obrazek

Fifi w pozycji "superświnka"
Obrazek

No i która to która?
Obrazek

Do zrobienia ostatniego zdjęcia natchnęło mnie, jak któregoś dnia mój Małż nie potrafił rozróżnić Halinki od Rifi.. śmiałam się, śmiałam.. a dzień później sama się pomyliłam :laugh:

A jeszcze jedno.. wiecie jakiego smsa dostałam w święta od znajomej?? czy nie oddałabym jednej świnki bo ktoś tam szuka dla swojego samczyka koleżanki.. już nie mam znajomej po tym co jej odpisałam.. W pale mi się nie mieści.. a dość często słyszę takie pytania.. ludziom się wydaje, że skoro mam 6stkę to bez problemu mogę jedną oddać.. :glowawmur:

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Piękne te Twoje panny! :love:
No i uwielbiam pozycję "superświnka"!
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

dortezka pisze: No i która to która?
Obrazek
Widząc dziewczyny od przodu można się pomylić. Tylko z tyłu Rifi ma więcej białego i jakby dłuższe futerko (albo tak wyszło na zdjęciu). Kopia mamusi :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

martuś pisze:
dortezka pisze: Widząc dziewczyny od przodu można się pomylić. Tylko z tyłu Rifi ma więcej białego i jakby dłuższe futerko (albo tak wyszło na zdjęciu). Kopia mamusi :love:
to prawda.. Rifi jest troszkę drobniejsza, rozczochrana :szczerbaty: i z białym kuprem. Ale czasami jak wystaje z jamki tylko morda i to jeszcze z lewego profilu to muszę przyznać że najpierw szukam wzrokiem drugiej by się nie pomylić.. :szczerbaty:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”