Moje kochane świnki (po)morskie..

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Moje kochane świnki (po)morskie :)

Post autor: sosnowa »

Ojej, okropnie szkoda, tak się pięknie ta przyjaźń rozwijała. Moje ulubione świnki na forum! Junior może tak odegrał stres, ale i tak prawdziwa z niego świnia. Rychtyk jak moja Turbula.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Między nimi jakoś od dwóch tygodni było nerwowo. Jak przyjechaliśmy po tej korekcie, to myślę sobie- może się stęsknił, trochę przemyślał i będzie inaczej. Zamiast zmęczony paść jak kapeć po prawie pięciu godzinach podróży i atrakcjach u weta , to zawzięcie ganiał Leszka- ze zdwojoną energią. No i się skończyło, tak jak się skończyło..
To nie jakieś próby dominacji, tylko zwykła agresja w czystej postaci ze strony JR..
Ech.. To świnia.
Wczoraj, jak puściłam ich na chwilę razem na wybieg, to właściwie od razu się rozcykali. Junior podchodził bokiem, cały rozzłoszczony, wściekły. Skok z zębami to już była tylko kwestia czasu. Cienko to widzę.
Może jeszcze raz spróbuję za jakiś czas.

Beatrycze- tak, sama. I to możliwe :redface:, oczywiście poza szafką z lewej strony- ona jest tam po prostu wstawiona. Ale to było prawie dwa lata temu. Ja mam czasem szalone pomysły i jak się uprę, to nie ma mocnych.

ANYA- zaadoptować świnkę? siódmą? :shock: Ciekawe, co moja rodzinka na to :lol:
A tak serio, to na razie nie wiem co zrobić. Miałam ładne świńskie parki, no i jedna się posypała. Mogę jeszcze ewentualnie spróbować dołączyć Lesia do Tedzia i Kubusia, ale trójkąty rzadko się w życiu udają.
Hmm..
:think:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Jorge79

Post autor: Jorge79 »

O kurcze ,to się porobiło u prosiaków,niedobrze.Widocznie Junior uznał ,że "synek" już odchowany i czar prysł.Szkoda.
Świnkowe apartamenty naprawdę robią wrażenie,super.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Mieszkają osobno, ale... bez większej nadziei i raczej dla spokojności sumienia- postawiłam ich razem na wybieg (druga próba :levitation: ).
Godzinę tam siedzą RAZEM i jeszcze się nie zażarli :shock:

Ciekawe, co z tego wyniknie.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
zaspana

Post autor: zaspana »

To ja na wszelki wypadek :nie_powiem:
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

:nie_powiem: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Wsadziłam ich na noc razem do klatki.. i nadal w niej siedzą :shock:
Znaczy się- byli już rano na wybiegu i też było całkiem nieźle. Jakieś tam drobne incydenty się przydarzały, ale ogólnie zaczynam mieć nadzieję, że im przeszło :pray:
Obrazek
Nie ma jakiejś wielkiej zażyłości między nimi, ale na razie się tolerują.
Oby tak zostało! Dzięki za kciuki :buzki:
Swoją drogą- ciekawe o co im poszło? I po kiego musiałam zostać przy okazji ugryziona, hę?
Dziad jeden.
NIKI 2

Post autor: NIKI 2 »

Ja też trzymam mocno kciuki :fingerscrossed: :fingerscrossed: , może mieli jakiś "zły dzień" ;) a teraz będzie już dobrze :buzki:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Dzięki Halinko :) . To raczej nie był zły dzień, bo między nimi nerwowo jest od dłuższego czasu. Tak sobie myślę, że może trochę im ciasno :think: Ta ich zagroda jest najmniejsza, bo Junior zawsze był sam.
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

Są przeprzystojni! I doskonale do siebie pasują. Oby tak dalej :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”