Kurczak [Bydgoszcz] za TM
Moderator: silje
Re: Kurczak [Bydgoszcz]
Ale słodziak, a tak serio.. gdzie można kupić taką maszynę do strzyżenia takich baranów ?
boe22 pisze:Kurczak krzywi się na świeże, prawie nie rusza, może nie widział wcześniej czegoś podobnego.
CN za to pochłania cały czas!
A jego córa i żona jedzą zielone? Może jakby zobaczył, że one (albo inne świnki jedzą) to też by zaczął wypróbowywać nowe smaki.
Zwykła maszynka do strzyżenia chłopa!Tola pisze:Ale słodziak, a tak serio.. gdzie można kupić taką maszynę do strzyżenia takich baranów ?

Weterynarz mi strzyże, bo jak ja bym się dopadła do tego, to świnki wyglądałyby strasznie

Dziewczyny są u Odety. Innych świnek nie może oglądać, bo jak moi chłopcy zobaczyli go w swoim pokoju, to natychmiast wszyscy zaczęli się gwałcić- czego nigdy nie robiąProsiaczkoLub pisze:boe22 pisze:Kurczak krzywi się na świeże, prawie nie rusza, może nie widział wcześniej czegoś podobnego.
CN za to pochłania cały czas!
A jego córa i żona jedzą zielone? Może jakby zobaczył, że one (albo inne świnki jedzą) to też by zaczął wypróbowywać nowe smaki.

Myślę, że to stres- dziś jest lepiej niż wczoraj.

No biedny białasek 
A mi się on tak strasznie podoba
A masz może jakieś zdjęcie przed fryzjerskim makeovere?

A mi się on tak strasznie podoba

A masz może jakieś zdjęcie przed fryzjerskim makeovere?
Niestety, nawet nie robiłam, bo nie pokazałabym go wam w takim stanie!
Dłuuugie białe futro! Rozetka(nie dość że długie, to jeszcze potargane
i czub na głowie)!
Dłuuugie białe futro! Rozetka(nie dość że długie, to jeszcze potargane

Jejku jaki bidulek, aż mi go szkoda, jak ludzie mogą doprowadzić zwierzę do takiego stanu...
Wnioskuję, że jego skóra i futro były w złym stanie skoro musiałaś go tak krótko ostrzyc? Widziałam też wątki dziewczyn z tej rodzinki, czysta głupota właścicieli
Oj Magda, nie opowiadaj mi takich rzeczy, że nie dość, że białasek to jeszcze rozetka długowłosa. Wystarczy już, że zobaczyłam, że śliczny Sebastian jest aktualnie w Bydgoszczy... A przecież "nie mogę mieć więcej świń, nie mogę..." 

Tylko, że warchlaczek na razie się jeszcze nie złamała!
Popracujemy nad tym hehe
!
Jutro w końcu Kurczak zostanie wyprany. Akcji czyszczącej nie mogłam przeprowadzić od razu, bo prosto od właścicielki pojechaliśmy do weta, gdzie dostał środek na skórę na tą masę pasożytów jaką miał!
Myślę o tym, żeby zabrać mu domek
, cały czas w nim siedzi. Może szybciej by się oswoił, gdyby nie był cały czas ukryty. Z drugiej strony zestresował się chłopak całą sytuacją, więc w domku przynajmniej czuje się bezpiecznie. 
Popracujemy nad tym hehe

Jutro w końcu Kurczak zostanie wyprany. Akcji czyszczącej nie mogłam przeprowadzić od razu, bo prosto od właścicielki pojechaliśmy do weta, gdzie dostał środek na skórę na tą masę pasożytów jaką miał!
Myślę o tym, żeby zabrać mu domek