No widzisz, bo ja najwidoczniej jakaś ślepa jestem i tego dopisku drukowanymi literami jakoś nie dojrzałamognista koza pisze:
Przepraszam zaPastuszku moderatorze, po co nowy wątek skoro tutaj w tytule masz że dotyczy również spotkań?
)

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
No widzisz, bo ja najwidoczniej jakaś ślepa jestem i tego dopisku drukowanymi literami jakoś nie dojrzałamognista koza pisze:
Przepraszam zaPastuszku moderatorze, po co nowy wątek skoro tutaj w tytule masz że dotyczy również spotkań?
)
ja jestem bardziej za "popołudniu"lubię pisze: Idziemy bardziej wieczorem na piwo czy po południu na kawę i ciastka
A od czego masz Małża ?dortezka pisze:ja jestem bardziej za "popołudniu"lubię pisze: Idziemy bardziej wieczorem na piwo czy po południu na kawę i ciastkabo piwo jest fe (zaraz zostanę zlinczowana
) no i jakbyśmy się zasiedziały to ja nie będę miała jak wrócić do domu
Można przecier zrobić tak że część będzie piła piwo a część kawę albo inne nawilżacze. Po za tym nie pijam kawy bo jej nie lubię.dortezka pisze: bo piwo jest fe (zaraz zostanę zlinczowana)
Daję piątkę z plusemognista koza pisze:I jak ?Ikuko pisze:Hehe, specjalnie weszłam na forum sprawdzić jak się spisałaś
no wiesz.. ja wcale a wcale nie wykorzystuję Małża jako kierowcypastuszek pisze: A od czego masz Małża ?
no niestety, nie kursują.. niby jakieś 2 kilosy tylko mam ale za dużo kryminałów czytam by iść wśród haszczorów sama późną porą.. i tak jak spotkanie to raczej w miejscu w którym można rozmawiać bez przekrzykiwania muzyki itp..lubię pisze: Dortezka, to do Ciebie żadne nocne nie jeżdżą? Nie jest zbyt wygodnie siedzieć wg rozkładu mpk, bo potem godzinę kiblujesz, ale też się da. Albo może masz jakiś burdel w okolicy? Wtedy dużo pustych taksówek kursuje, łatwo się na stopa załapać