Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: Zdjęcia naszych klatek
urszula1108 ale maja fajne królestwo Twoje dziewczyny. Pojemnik do rycia hmm ciekawe 

- urszula1108
- Kontakt:
Powiem szczerze, że trochę nas sytuacja zmusiła, to urządzenia klatki tak a nie inaczej. To jest klatka rabbit 120+ z podwyższoną kuwetą i musiałyśmy wymyślić sposób, żeby świnki mogły samodzielnie wchodzić i wychodzić. Początkowo chciałyśmy wyciąć dziurę w kuwecie jako wyjście, ale stwierdziłyśmy, że szkoda kuwety. Efekt końcowy jest efektem długich dyskusji i kombinacji. A na zewnątrz to wyszło tak przez przypadek 
Pojemnik do rycia jest naprawdę często używany. Czasami siedzą tam dwie naraz

A ten wybieg to tak na stałe maja?urszula1108 pisze:Powiem szczerze, że trochę nas sytuacja zmusiła, to urządzenia klatki tak a nie inaczej. To jest klatka rabbit 120+ z podwyższoną kuwetą i musiałyśmy wymyślić sposób, żeby świnki mogły samodzielnie wchodzić i wychodzić. Początkowo chciałyśmy wyciąć dziurę w kuwecie jako wyjście, ale stwierdziłyśmy, że szkoda kuwety. Efekt końcowy jest efektem długich dyskusji i kombinacji. A na zewnątrz to wyszło tak przez przypadek
- urszula1108
- Kontakt:
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Hacjenda 5 gołych bab + niedługo dołączy tam wykastrowany Filipek. Tymczasem czekamy na nowe kuwetki i hamaki od Pastuszka bo te tak wiszą bo wiszą
175/70cm + dwa piętra każde po 70/35 . . w planach dalsza rozbudowa

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Wspaniała klatka, chciałabym mieć w domu tyle miejsca, zazdroszczę bardzo 
A jak one tak dają radę wskakiwać na te półki po hamakach? Moje by za Chiny tam nie doskoczyły. Ile mniej więcej kosztowały te kratki i podstawa?

A jak one tak dają radę wskakiwać na te półki po hamakach? Moje by za Chiny tam nie doskoczyły. Ile mniej więcej kosztowały te kratki i podstawa?
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Razem ok 500 zł, wskakują po hamakach i świetnie sobie radzą myślałam że będą się bały ale szybko się oswoiły. Ja mam bardzo mały pokój mieści się tam tylko łóżko i biurko tak naprawdę ale wywaliłam szafy
i się miejsce znalazło

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
-
- Miejscowość: Jelenia Góra
- Kontakt:
natasza, jakie masz podloze pod kocykami ? Bo tez bym chcial im taka klatke zrobic, ale na dlugosc 4 kratek, i nie wiem, jakie podloze by bylo lepsze.