Zdjęcia naszych klatek

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

ODPOWIEDZ
Izula04

Re: Zdjęcia naszych klatek

Post autor: Izula04 »

Jak pięknie! Śliczna ta klatka! :świnka2:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Dziękuję.
Powiem szczerze, że jesteśmy dumne z naszego dzieła :D
Obrazek
nitusiek

Post autor: nitusiek »

urszula1108 ale maja fajne królestwo Twoje dziewczyny. Pojemnik do rycia hmm ciekawe :)
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

Powiem szczerze, że trochę nas sytuacja zmusiła, to urządzenia klatki tak a nie inaczej. To jest klatka rabbit 120+ z podwyższoną kuwetą i musiałyśmy wymyślić sposób, żeby świnki mogły samodzielnie wchodzić i wychodzić. Początkowo chciałyśmy wyciąć dziurę w kuwecie jako wyjście, ale stwierdziłyśmy, że szkoda kuwety. Efekt końcowy jest efektem długich dyskusji i kombinacji. A na zewnątrz to wyszło tak przez przypadek :D
Pojemnik do rycia jest naprawdę często używany. Czasami siedzą tam dwie naraz :)
Obrazek
nitusiek

Post autor: nitusiek »

urszula1108 pisze:Powiem szczerze, że trochę nas sytuacja zmusiła, to urządzenia klatki tak a nie inaczej. To jest klatka rabbit 120+ z podwyższoną kuwetą i musiałyśmy wymyślić sposób, żeby świnki mogły samodzielnie wchodzić i wychodzić. Początkowo chciałyśmy wyciąć dziurę w kuwecie jako wyjście, ale stwierdziłyśmy, że szkoda kuwety. Efekt końcowy jest efektem długich dyskusji i kombinacji. A na zewnątrz to wyszło tak przez przypadek :D
Pojemnik do rycia jest naprawdę często używany. Czasami siedzą tam dwie naraz :)
A ten wybieg to tak na stałe maja?
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

Tak :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Hacjenda 5 gołych bab + niedługo dołączy tam wykastrowany Filipek. Tymczasem czekamy na nowe kuwetki i hamaki od Pastuszka bo te tak wiszą bo wiszą :) 175/70cm + dwa piętra każde po 70/35 . . w planach dalsza rozbudowa :szczerbaty:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Wspaniała klatka, chciałabym mieć w domu tyle miejsca, zazdroszczę bardzo :)

A jak one tak dają radę wskakiwać na te półki po hamakach? Moje by za Chiny tam nie doskoczyły. Ile mniej więcej kosztowały te kratki i podstawa?
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Razem ok 500 zł, wskakują po hamakach i świetnie sobie radzą myślałam że będą się bały ale szybko się oswoiły. Ja mam bardzo mały pokój mieści się tam tylko łóżko i biurko tak naprawdę ale wywaliłam szafy ;) i się miejsce znalazło
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Sjell
Miejscowość: Jelenia Góra
Kontakt:

Post autor: Sjell »

natasza, jakie masz podloze pod kocykami ? Bo tez bym chcial im taka klatke zrobic, ale na dlugosc 4 kratek, i nie wiem, jakie podloze by bylo lepsze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”