✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰ i sterta sianka

Post autor: Lilith88 »

Oo dziękuję za informację :buzki: jak tylko będą zdjęcia to obejrzę i zobaczymy ale z takiej ilości na pewno się znajdzie chłopak dla mnie :love:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

a ja trzymam za to kciuki :fingerscrossed: żeby odpowiedni pan świnek do ciebie trafił
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dzięki :D najważniejsze żeby się z moimi chłopakami dogadali ;) żeby mogli zostać i żeby mieli domek na zawsze, bo ja nie wiem co będzie jak się okaże inaczej serce mi pęknie jak będę musiała prosiaka oddać..
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Świnki wciągają :lol: masz upatrzonego Węgielka, a tu już myśli o kolejnym...prawdziwa świnko-maniaczka...jak wszyscy na forum :szczerbaty: ale fajnie, że się spotkamy :jupi:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
tuttifrutti

Eee... myśl pozytywnie! Zjawi się, dogadają się, zostanie na zawsze i będzie miód malina! :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

:lol: też się cieszę ze spotkania Dzima.
A co do świnek będą dwie 120 muszą być po dwa prosiaki na każdą :D Napisałam maila do mojego sklepu gdzie karmę zamawiam i gdzie poprzednią klatkę zamówiłam, że chcę dwie ocynowane 120 dwa wybiegi i dwa dry bedy 150x100 plus karmę jak zwykle i że jak mi da zniżkę to wszystko zamówię u niego odpisał: napewno coś wymyślimy :)
Więc czekam bo ma jeszcze sprawdzić mi czy ma dwie ocynkowane na stanie (malowanej już nie chce) i dać znać. No i jak już wszystko będzie to mam miejsca nawet a 6 świń (albo i 9 licząc z tą klatka co już mam) :laugh: no ale najważniejsze żeby się lubiły bo tak jak pisałam serce mi inaczej pęknie..
Wiesz tuttifrutti Tasiek i Ger też się mieli lubić i niby nawet lubili i znali od urodzenia, a wyszło jak wyszło ehh..

A miłość mamusia do świń we mnie zaszczepiła, bo przyniosła kiedyś świnkę, która miała na imię Świnka od koleżanki (takiego okruszka małego jak pół dłoni) i ta świnka to jak pies była, klatki wcale nie miała tylko taki koszyk plastikowy składany wyłożony kartonem i siankiem i jak już była duża to sama wychodziła kiedy chciała więc koszyk pełnił tylko funkcję toalety i sypialni. Świnka tak kochała mame, że jak wracała z pracy mamusia to ona z koszyka wyskakiwała i pod drzwiami siedziała (taki zegar w głowie miała, że jak usiadła pod drzwiami to wiadomo było, że za minute dwie mama wejdzie do domu). Kochana była :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Cześć to ja Tasiek. Duża obiecała, że dziś wrzuci zdjęcia, dziś minęło jest już jutro a zdjęć nie ma..
To postanowiłem coś z tym zrobić i pokazać jaki jestem piękny i znalazłem zdjęcia które mi robiła niedawno.
Geronimo pokazywać nie będę bo on nie jest taki fajny jak ja :laugh: niech sam ryzykuje i się do komputera zakrada jak chce być sławny, ale ja wam powiem, że to tchórz i nie da rady :rotfl:

Duża sypała mi świerzego jedzonka to wyskoczyłem z klatki i wyjadłem wszystkie ziółka.
Obrazek
Obrazek

A to ja i moja micha. Wcale nie jest taka duża, to moja Duża perspektywy nie umie łapać, bo ja to dopiero jestem już duży!
Obrazek

Mmmm.. A ta ręka Dużej ładnie pachnie wiecie?? Ziółkami i CC i CN i.. i..
Obrazek

..i OGÓRKIEM!! mniam
Obrazek

No dobra ale już mi Duża do tej miski tak nie zagladaj.. Moje!
Obrazek

A tu sobie biegam w kółko po pokoju taki jestem szybki ze zaginam czasoprzestrzeń. Widać nie? Aż się zdjęcia Dużej rozmazały :jupi:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A to mój koszyko domek. Duża mi go jeść nie pozwala a plastik jest taki pycha :szczerbaty:
Obrazek

No to Duża uratowana z tymi zdjęciami, bo wiecie ja tam kocham moją Dużą :love: i ogórki, a Duża i ogórki mają ze sobą duuuuuuuuuuuuuużo wspólnego.. Ojj uciekam, Duża idzie!
tuttifrutti

hahahaha ah... przystojniacha jak się patrzy! Mogłabym tak patrzeć i patrzeć na te focie cała zaśliniona. A dupeczkę też ma już piękną :like:

Ale nie do wiary normalnie z tym co piszesz, że mama miała świnkę i tak sobie hasała, i w ogóle chyba chwilowo w szoku jestem i zazdrości bo chciałabym, żeby te moje kudłacze też takie były :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

A to nicpoń no! Wcina mi się tu. Ale też go kocham :love:

Świnka była wyjątkowa, ale nie lubiła być za dużo miziana taka indywidualistka, jedynie moja mama mogła ją miętolić ile chce, bo resztę to zaraz obsikała jak za długo :lol: Strasznie inteligentna i rezolutna, a moją mamę to było widać, że kocha niesamowicie i jak tak na nią czekała pod drzwiami to później tany tam urządzała z radości jak wchodziła a piszczeć to zaczynała jak słyszała kroki na klatce :D
No i ja w ogóle teraz chciałam taką rozetkę jak Świnka i właśnie samiczkę a nie wiem jak to się stało, że mam dwóch chłopaków crested (dobrze, że chociaż jedną rozetę mają :laugh: )
tuttifrutti

ja też chciałam samiczkę i co... całe życie z facetami! Jeszcze nigdy nie miałam samiczki! Miałam kiedyś faceta świnkę oczywiście którą nazwałam Fretka hahaha... Chciałam fretkę ale wyszła świnka o imieniu Fretka :102:
Rewelacyjna musiała być ta świnka. Podziwiam takie inteligentne zwierzaki, co prawda zawsze się okazuje, że one mądrzejsze ode mnie :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”