Kudłaty i Włochaty. Warszawa.
Moderator: silje
Re: Kudłaty i Włochaty. Warszawa.
ja jak ich ważyłam to też mi się ta waga trochę niska wydawała, ale chyba po prostu taka ich uroda. Moi chłopcy wagę mają większą (obaj ok.1200g), ale i wielkość ich sporo większa. Kudłaty i Włochaty chyba po prostu z tych skromniejszych. 

No jak się okazało, to Panowie wcale nie z tych mniejszych. Łobuziak, czyli Kudłaty szybko dogonił z wagą Pucka. Obaj ważą ponad 1 kg. Natomiast Dyzio, czyli Włochaty rośnie sobie i dogania kolegów. Świnki dogadały się, ale bardziej po swojemu. Ogólnie mieszkają teraz nie w jednej, ale w dwóch klatkach. Pucek i Łobuz mieszkają razem. Dyzio mieszka sam w kawalerce
. Jest najmniejszy i najbardziej zaczepny z całej trójki. Ucieka dwóm kolosom i chowa się za kwiatki. Potem cichutko kwik kwik, a tamte dwa go szukają. Cała trójka chodzi gęsiego po całym mieszkaniu. Łobuz i Pucek obaj bardzo dominujący panowie.
I obaj w zbliżonych kolorach.
Wczoraj po raz pierwszy odkąd do nas trafili była kąpiel Dyzia czyli Włochatego. Młodzieniec sfilcował się troszeczkę i nie dałyśmy rady już go wyczesać. Mały kąpać się nie lubi, nie ma natomiast nic przeciwko suszarce, a grzebień to jego wróg. Drze się jak obcierany żywcem ze skóry. Poza tym okolice tyłka są nie do ruszenia.

Wczoraj po raz pierwszy odkąd do nas trafili była kąpiel Dyzia czyli Włochatego. Młodzieniec sfilcował się troszeczkę i nie dałyśmy rady już go wyczesać. Mały kąpać się nie lubi, nie ma natomiast nic przeciwko suszarce, a grzebień to jego wróg. Drze się jak obcierany żywcem ze skóry. Poza tym okolice tyłka są nie do ruszenia.

Chłopaki mają sie dobrze. No i jedzą coraz więcej. Waga jezt po prostu nieziemska. Łobuz to prawie 1200 g. Maniuni Dyzio ma ponad 770 g. Nasz Pucus tylko stoi w miesjcu ze swoimi 1077g. Poza tym gruchaja piszcza i uciekają przed sobą. My
to nazywamy zabawa w chowanego
to nazywamy zabawa w chowanego

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Oby dogadywali się coraz lepiej i nie molestowali małego za bardzo