Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Zaffiro

Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.

Post autor: Zaffiro »

Czyli w sumie nie wiadomo czy Aishka wróci tak ? hmmm może ona woli tylko towarzystwo człowieka :( Niektóre świnki tak maja :buzki:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Maja1983 pisze:Czyli w sumie nie wiadomo czy Aishka wróci tak ? hmmm może ona woli tylko towarzystwo człowieka :( Niektóre świnki tak maja :buzki:
Maju ... czas pokaże . 6 tyg szybko zleci... szkoda, że samce trzeba tak długo trzymać osobno :levitation: na razie wmawiam sobie, że Aishka pojechała na wakacje :)
Zaffiro

No pewnie że szybko zleci :D będzie dobrze zobaczysz :buzki:
Foggy

Post autor: Foggy »

Przejrzałam wszystkie niewidziane dotąd zdjęcia i sama przyjemność popatrzeć na Twoje zwierzaczki Anuleczko! Jak zwykle. Sullik - stróż butów :lol:

A co wstąpiło w Aishkę, to chyba szatanisko jakieś... :shock:
anuleczka

Lakuś jest już w domu :ok: Teraz tylko niech szybko wraca do zdrowia. Całe szczęście, że ja nie muszę go pielęgnować, bo nie jestem jego opiekunem... Jeszcze nie dawno spałam na ziemi przy Sulliku, pamiętam to dobrze. W najbliższym czasie nie planuje nikogo więcej kastrować :angry: :levitation: ...
Aishka dostała swoje ulubione kapciochy z imieniem, kocyk ulubiony, drybed, swoją ulubioną kuwete, wór siana, zapas jedzenia ... tylko kieszonkowego zapomniałam dać :redface:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

anuleczka jak mogłaś :nono: Wysłałaś dziecko na wakacje bez kieszonkowego?? :nie_powiem:
Kibicuję WAm bardzo i mam nadzieje moja ulubiona świnka wróci do stada :please:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

anuleczka pisze: Dziewczynki noc spędziły przytulone do siebie. Nikt ich nie przeganiał i nie rozdzielał. Zadnych pisków, zero zgrzytów, chyba odpoczęły.
Dobrze to znam... po oddzieleniu Szkatuły moje mopiki się ożywiły i zrobiły się odważniejsze i.... głośno domagają się uwagi i jedzenia :szczerbaty:
Skoro Aishka jest bardziej proludzka, to może warto mieć ją osobno, a z dziewczynami może zawsze spotykać się na wybiegu, dodatkowo będzie je przecież słyszała (oczywiście jeśli wróci do ciebie, bo może Justyna już jej nie odda ;) )
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Dzima pisze: dodatkowo będzie je przecież słyszała (oczywiście jeśli wróci do ciebie, bo może Justyna już jej nie odda ;) )
... i tu jest pies pogrzebany :glowawmur: wystarczył szelest siana :świnka2: :świnka1: i w środku nocy domownicy z psami włącznie stali na baczność :cry: żeby była solo to nie może słyszeć świnek. Lakuś jest jej jedynym wybawieniem. Mam nadzieje, że z nim się zgra... a Justyna... no cóż.. na razie jest jej przybraną mamcią. Gdyby nie ten drobny defekt Aishki to by miala wille jak marzenie tuż obok dziewczynek
Zaffiro

oby poświęcenie utraty jajeczek Lakusia nie poszło na marne i oby Aishka to doceniła :D :laugh:
anuleczka

Obrazek

Tak sobie odpoczywamy :laugh: Kleymore ma za dużo na głowie więc ja wrzucam zdjęcie :angry:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”