Poznańskie świniory - koniec pewnego rozdziału.

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Re: Major, śremski świń

Post autor: Miłasia »

Cudna panna :love: .
Awatar użytkownika
Monalisa
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Monalisa »

Fajowa :102: A skąd ona się wzięła?
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
atka1966

Post autor: atka1966 »

Noooo ! :jupi: Majorek ma swoją nową żonkę :love: to teraz nie będzie już smutny :pocieszacz:
Szejron

Post autor: Szejron »

Oooo jaka piękna żonka dla Majora :)
patic6

Post autor: patic6 »

Koko jest z ogłoszenia, pochodzi w zasadzie z pseudo - ma rodowodowych rodziców, sama rodziła już trzy razy, a mnie została oddana na "hodowlaną emeryturę".
Jedno jest pewne - Major już nic jej nie zmajstruje ;) teraz do końca życia może się byczyć i paść doopkę ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Piękna :love: to chyba czas zmienić tytuł wątku i pochwalić się im wspólnym zdjęciem ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
patic6

Piękna i wredna... Pogoniła świnkę, którą chciałam im dołączyć do stada :( normalnie pokaźny kłąb kłaków jej wyrwała, bez powodu zupełnie... Major-rozjemca był bezradny, gdy biała furia szalała po klatce... Tylko początkowo było w miarę ok, im dłużej były razem, tym gorzej.
Z lekka szkoda, a z drugiej strony... trzecia świnka - większe koszty, więc w obecnej sytuacji może nawet lepiej :idontknow: Przedstawiam Majora, białą Koko i kudłatą Matyldę w spektaklu pt. "Wybieg":

Gdzie jest biała świnka?
Obrazek

Biegamy, pociąg robimy, łiiiik łiiiik!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Połóż się w papryce, mówili... nikt się nie dowie, mówili... :laugh:
Obrazek

To było chyba zbiorowe wzajemne obsikiwanie ;)
Obrazek

Panienka Matylda będzie wkrótce do adopcji. Urocza, prawda?
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Matko jaka ona piękna :love: Szkoda, że niesterylizowana! Brałabym, brała! :szczerbaty:
Szejron

Post autor: Szejron »

Ja puszysta kulka :love:
patic6

Dla mnie jest szokiem, że w tym pozornym nieładzie sierścianym są całkiem ładne loczki :lol: gdyby miała dłuższe włosy, wyglądałaby pewnie jak coś w rodzaju texela, aczkolwiek raczej jestem skłonna obciąć ją na krótko. Wcale nie z powodu higieny - po prostu przy tej ilości futra wydaje się 2x większa niż większość świnek. Tymczaski się jej boją, Major wziął sobie za punkt honoru ją profilaktycznie zdominować (tak z 500 razy pod rząd), może Koko właśnie dlatego ją tak intensywnie atakuje, chociaż Matylda jest naprawdę uosobieniem ciapciowatości i łagodności...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”