Maja ( REZ )i Maciuś [*]- Zambrów

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Jaguś

Re: Maja ( REZ )i Maciuś [*]- Zambrów

Post autor: Jaguś »

Zrobiłam WPA - przyszła świnkokoleżanka ma 8 lat, jest charakterna, ale długo mieszkała z inną koleżanką tworząc zgodne stado. Z całego serca polecam ten domek dla Majeczki - jest odpowiedzialny, świadomy, stać go na prosiaki i.... leczymy swoje świnie u tego samego weta :102: . No Majeczko - walizki już spakowane ?
basia M
Miejscowość: zambrow
Kontakt:

Post autor: basia M »

Noooo. Spakowana . w posagu zabiera duży domek drewniany , kapcioch i karmę , druga panna musi nauczyć się jeść to , co Majka :102:

Wiem , że będzie jej dobrze w nowym domu , :fingerscrossed: za przyjaźń i :buzki: na drogę . na pewno będę tęskniła i dzwoniła :szczerbaty:
Offca

Post autor: Offca »

Maja jest już w domu. Jest mniej zestresowana niż się spodziewaliśmy, co widać po wyciągniętych nóżkach. Jest strasznym pieszczochem i je na leżąco. :lol:
Obrazek
Obrazek
piju

Post autor: piju »

Jaka piękna :love:
basia M
Miejscowość: zambrow
Kontakt:

Post autor: basia M »

a ja najbardziej się bałam właśnie Mai stresu , jestem w bardzo pozytywnym szoku ,że taki luz
to pierwsze zdjęcie - miód dla mnie :love: :love: :love: :love:

dajcie zdjęcia drugiej panny , przecież nawet nie wiem jak wygląda...
no i relacja z łączenia :please:
piju

Tak, prosimy drugą panne :pray:
Offca

A o to i Rajmunda.
To zdjęcie ma dwa lata ale nie zmieniła się nic przez ten czas, a że okoliczności są podobne to powinno pasować.

Obrazek

Łączenie trwa i jest trudniejsze niż miałem nadzieję. Co dziwniejsze to Maja "rządzi", mimo iż Rajmunda jest starsza i bardziej charakterna.
piju

Za łączenie :fingerscrossed:
Offca

Maja strasznie atakuje Rajmundę. Przez godzinę jest spokój, a potem nagle goni ją wokół klatki i znowu godzina spokoju. Rajmunda jest strasznie zestresowana, bo zawsze to ona była najważniejsza. Są razem 15 godzin... Czy to jest normalne? Łączyliśmy kiedyś młodą świnkę z Rajmundą i po godzinie już wszystko było ok...

Pomocy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”