Karmel i Czort już w DS! (Bydgoszcz)
Moderator: silje
Re: Karmel i Czort zarezerwowani! (Bydgoszcz)
A czy przypadkiem nie zobaczył przyszły DS ich adopcyjnych zdjęć w TYM sklepie zoologicznym? Bo wydrukowałam Panowi Piotrowi, bo bardzo prosił mnie o informacje o adopcjach? 

A w jakim sklepie? To ja nic nie wiem, że nasze bydgoskie tymczasy się promują w zoologicznym 

To jest ten sklep:
https://www.facebook.com/ZebraSklepZoologiczny
Właściciel nie sprzedaje żywych zwierząt i jest bardzo zaangażowany. Prosił o plakat Stowarzyszenia i zdjęcia tymczasów do wzięcia. Wydrukowałam mu i ze cztery dni temu zawisły na tablicy korkowej w sklepie. Twoje też
Pan chce także abyśmy uraczyły klientów pogadanką o świnkach zorganizowaną w sklepie. Tak w styczniu gdzieś. Organizuje juz podobne spotkania z psychologiem psim i prosił o coś podobnego w związku ze świnkami
Właściciel nie sprzedaje żywych zwierząt i jest bardzo zaangażowany. Prosił o plakat Stowarzyszenia i zdjęcia tymczasów do wzięcia. Wydrukowałam mu i ze cztery dni temu zawisły na tablicy korkowej w sklepie. Twoje też

Pan chce także abyśmy uraczyły klientów pogadanką o świnkach zorganizowaną w sklepie. Tak w styczniu gdzieś. Organizuje juz podobne spotkania z psychologiem psim i prosił o coś podobnego w związku ze świnkami

Witajcie!
Nie, nie zobaczyliśmy zdjęć w sklepie zoologicznym
.
Nasza droga dotarcia tutaj była zupełnie zwykła. Po prostu córka słyszała o tym, że są możliwe adopcje świnek, które z różnych powodów szukają domów, więc weszłam w internet, kliknęłam: "adopcja świnki morskie Bydgoszcz" i wyskoczyły strony Stowarzyszenia
Jesteśmy na etapie wybierania klatki z półeczką i drabinką. Mam nadzieję, że za kilka dni przyjedzie i Chłopaki będą u nas.
Katiusza - mam nadzieję, że skoro będziemy prawie sąsiadami to w razie, gdy nie będziemy mogli sobie poradzić z Łobuzami, wesprzesz nas pomocą
pozdrawiam,
Nie, nie zobaczyliśmy zdjęć w sklepie zoologicznym

Nasza droga dotarcia tutaj była zupełnie zwykła. Po prostu córka słyszała o tym, że są możliwe adopcje świnek, które z różnych powodów szukają domów, więc weszłam w internet, kliknęłam: "adopcja świnki morskie Bydgoszcz" i wyskoczyły strony Stowarzyszenia

Jesteśmy na etapie wybierania klatki z półeczką i drabinką. Mam nadzieję, że za kilka dni przyjedzie i Chłopaki będą u nas.
Katiusza - mam nadzieję, że skoro będziemy prawie sąsiadami to w razie, gdy nie będziemy mogli sobie poradzić z Łobuzami, wesprzesz nas pomocą

pozdrawiam,
Zawsze i wszędzie
Zapraszam z każdym problemem ale także i radościami 

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
No to świetnie, trzeba mu też zostawić ulotki abc i inne, jakiś kalendarz, dla uczestników pogadanki można dać poradniki nasze. Zgłoście się do mnie na pw ze tydzień czy dwa przed planowana pogadanką to Wam wyślę. Chyba że macie?katiusha pisze:To jest ten sklep:
Właściciel nie sprzedaje żywych zwierząt i jest bardzo zaangażowany. Prosił o plakat Stowarzyszenia i zdjęcia tymczasów do wzięcia. Wydrukowałam mu i ze cztery dni temu zawisły na tablicy korkowej w sklepie. Twoje też![]()
Super! Kati, to może uda się jeszcze ściągnąć Joankę na pogadankę i będzie mały lokalny sabat 

A my już jesteśmy gotowi....
Klatka stoi i czeka, jedzonko i sianko pachnie, kule do zabawy są, domek z pięterkiem jest. Może jutro się uda spotkać
A jeśli tak, to na urodzinki mojej córeczki Łobuziaki będą prezentem
A odnośnie sklepu Zebra, rzeczywiście jest, a mijam go co najmniej raz w tygodniu, więc jeśli w czymś mogłabym pomóc to służę pomocą
. Jedynym problemem może być to, że rzadko wchodzę do netu, albo przejrzeć pocztę, bo nie mam czasu. Ale Telaya znasz mój nr tel, więc proszę w razie potrzeby o tel. 

Klatka stoi i czeka, jedzonko i sianko pachnie, kule do zabawy są, domek z pięterkiem jest. Może jutro się uda spotkać

A jeśli tak, to na urodzinki mojej córeczki Łobuziaki będą prezentem

A odnośnie sklepu Zebra, rzeczywiście jest, a mijam go co najmniej raz w tygodniu, więc jeśli w czymś mogłabym pomóc to służę pomocą

Re: Karmel i Czort już w DS! (Bydgoszcz)
Chłopaki pojechali do nowego domu
Przyjechali idealnie, bo w środku przyjęcia urodzinowego - zostali zapoznani z koleżankami, Czorcik oczywiście pokazał jaki jest towarzyski, dal się każdemu po kolei wymiziać pod brodą, pomruczał z zadowolenia i obsiusiał gości. Karmelek mniej śmiało, ale polizał po palcach na dzień dobry - i poszli mieszkać w nowej klatce i oczywiście zjeść wszystko co na nie w środku czekało